Neler Yeni

BitFenix Proton 600W 80+ Kasa ve PSU alınır mı?

Leon_Was_Here

80+ Bronze
Eğer gaming gen tr üzerinden iyizico cashback ile almayı planyorsanız bu fiyata ben olsam enermax tercih ederdim en azından argb ve psu da üzmez .

Loki_0

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
%10 cashback yok mu sadece?
300 TL de var diye biliyorum. Yani 300 TL kampanyasında dahil siteler arasında gaming gen gözükmüyor ama forumlarda kullana çok kişi gördüm ve emin olmak için müşteri hizmetlerine de sordum, onlar da var dedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer gaming gen tr üzerinden iyizico cashback ile almayı planyorsanız bu fiyata ben olsam enermax tercih ederdim en azından argb ve psu da üzmez .
Onu da gördüm de hocam ikisi arasından hangisi daha kalitelidir bilemedim.

Leon_Was_Here

80+ Bronze
300 TL de var diye biliyorum. Yani 300 TL kampanyasında dahil siteler arasında gaming gen gözükmüyor ama forumlarda kullana çok kişi gördüm ve emin olmak için müşteri hizmetlerine de sordum, onlar da var dedi.

Onu da gördüm de hocam ikisi arasından hangisi daha kalitelidir bilemedim.
Bitfenix iyidir ama bu kasada ki psu muhtemelen en alt modeli ve kasa fanları dediğim gibi argb değil .

Loki_0

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bitfenix iyidir ama bu kasada ki psu muhtemelen en alt modeli ve kasa fanları dediğim gibi argb değil .
Tamamdır hocam, enermaxı da düşünürüm. Bir de aynı fiyatlı üç model var, bunlar sadece tasarım olarak mı farklı?

Leon_Was_Here

80+ Bronze
Tamamdır hocam, enermaxı da düşünürüm. Bir de aynı fiyatlı üç model var, bunlar sadece tasarım olarak mı farklı?

Kendi sitesinden özelliklerine bakmak lazım farklar vardır mesela ekran kartı uzunluk desteği filan gibi .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,075,029
Üyeler
170,798
Son üye
zoro1
Top Bottom