Maeve Wiley
80+ Bronze
hangi kartla yaptın?Bilmiyorum ki sorun yaratmadı bende
Mesaj otomatik birleştirildi:
hangi kartla yaptın?Bilmiyorum ki sorun yaratmadı bende
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ana konu olarak raporlanmadığı için silindi.Doğrudur fakat sizden önce o arkadaş açmıştı.
Benim attığım kod varya hopiyi indir kayıt olurken referans kod olarak bu kodu girersen 5 paracik vercek sonra sende kendi kodunla birini davet et sana 5 paracik daha vericek etti 10 paracik bununla kampanya bölümüne Steam yaz çıkar oradan 10 TL'lik Steam cüzdan kodu alabilirsin kod: CWY2PP6Nasıl
Kart felan eklemedim istemedi bendehangi kartla yaptın?
pm bak tm@pickpocket kabul edersen veriyim hesabi bana rp alir misin? 16 chippinim var
Tamamdır abi.Ana konu olarak raporlanmadığı için silindi.
@Mehmet Yılmaz abi konu hopi konusu değil ama arkadaş ısrar ediyor hala.Benim attığım kod varya hopiyi indir kayıt olurken referans kod olarak bu kodu girersen 5 paracik vercek sonra sende kendi kodunla birini davet et sana 5 paracik daha vericek etti 10 paracik bununla kampanya bölümüne Steam yaz çıkar oradan 10 TL'lik Steam cüzdan kodu alabilirsin kod: CWY2PP6
Ben onu yapmıştım zaten sen sen hiçbirşey istemeden diyince tüm kullanıcılara ücretsiz steam key veriyor sandımBenim attığım kod varya hopiyi indir kayıt olurken referans kod olarak bu kodu girersen 5 paracik vercek sonra sende kendi kodunla birini davet et sana 5 paracik daha vericek etti 10 paracik bununla kampanya bölümüne Steam yaz çıkar oradan 10 TL'lik Steam cüzdan kodu alabilirsin kod: CWY2PP6
beleşe yapıyorsan bende isterim
kayıt oldugun hesap telefonunla eşleşiyormuş, baska telefondan girilmiyor. Müşteri hizmetlerini arayın diyor. @mericcerbay konuya ekle bunları da boşa uğaşmasınlarbeleşe yapıyorsan bende isterim
Olmuyor denedik. Ilk hangi telefonla girdiysen sadece onla girmene izin veriyorbeleşe yapıyorsan bende isterim