EmreBey52
80+ Silver
Dahası
TeşekkürlerVar hocam. Chippin hesap silme yazarsanız Google çıkıyor hemen.
TeşekkürlerVar hocam. Chippin hesap silme yazarsanız Google çıkıyor hemen.
Knkam denedim olmadı yoksa senin kodunla giris yapcaktim. Kardesimin telefonu uygulamayi desteklemiyomus. Ondan benimkinde klonlayip denedim baska cihazla girdin diyor yine. Hakkını helal etUğraş elinden alan mı var? spama mı benziyor boş boş konuşma. 830 TL param varsa uğraştım çabaladım yaptım. Ağlama sende çalış yap.
Mesaj otomatik birleştirildi:
sağ ol knk
Toslayıda deneyebilirsiniz hocambunun hopi olanını ana konusu var mı kredi kartımı bu tür yerlere vermek istemiyorum
en azından oraya kodumu atarım da belki biri yardımcı olur
sadece 2 kişiye ihtiyacım var
TeşekkürlerARKADAŞLAR PAPARA KARTI OLAN VARSA OLUYOR HABERİNİZ OLSUN. KREDİ KARTI OLMADAN DA.
Arkadaşlar kodum: 5SD6JNN1
Paparayla denedim olmadi. Ininalle denedim olmadi. Paraf kartla denedim olmadi. Ziraatlw denedim olmadi. Nasil oluyor?ARKADAŞLAR PAPARA KARTI OLAN VARSA OLUYOR HABERİNİZ OLSUN. KREDİ KARTI OLMADAN DA.
Papara olmadı bende.ARKADAŞLAR PAPARA KARTI OLAN VARSA OLUYOR HABERİNİZ OLSUN. KREDİ KARTI OLMADAN DA.
Var hocam. Chippin hesap silme yazarsanız Google çıkıyor hemen.
Kartı ekledi ama ödeme ekranında reddetti arkadaşlar kusura bakkmayın olmuyormuş.ARKADAŞLAR PAPARA KARTI OLAN VARSA OLUYOR HABERİNİZ OLSUN. KREDİ KARTI OLMADAN DA.
papara fiziksel kart ile denemiştim olmadı.ARKADAŞLAR PAPARA KARTI OLAN VARSA OLUYOR HABERİNİZ OLSUN. KREDİ KARTI OLMADAN DA.
toslayı da denedim de ondan da kişiye ihtiyacım var hopiye gelmeyen toslaya hiç gelmez ama bunların ana konusu varsa oraya kodumu atarımToslayıda deneyebilirsiniz hocam
Teşekkürler
1 saatte 1 K HitChippin adında bir uygulama var mantığı aynı hopi gibi, arkadaşınızı davet edip steam cüzdan kodu alabiliyorsunuz altta bıraktığım linkten uygulamayı indirip bir arkadaşınızın kodunu kullanırsanız size 5 TL veriyor sizde bir arkadaşınızı daha davet ederseniz 10 TL steam cüzdan kodu alabiliyorsunuz.
Diğer > Chippin dükkanı > EF digital bölümünden 10 TL cüzdan kodunu alabilirsiniz.
Uygulama linki ;
Chippin - Apps on Google Play
Application where brand memberships, different payment methods, campaigns meetplay.google.com
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Not: Kayıt olduğunuz hesap telefonunuzla eşleşiyor fazladan hesap açıp yapamıyorsunuz yani.
Tosla banka kartı eklenmeden para göndermeyi yasakladı yapılsaydı 6tl atardım sanatoslayı da denedim de ondan da kişiye ihtiyacım var hopiye gelmeyen toslaya hiç gelmez ama bunların ana konusu varsa oraya kodumu atarım
Evet hocam, ben yaptım.Alıntıyı görüntüle
Bu değil mi ?