sadece kredi kartı alınca 10 tl saplıyorlarSteam cüzdan kodu sadece kredi kartı ile alınabiliyor ise hiç uğraşmayacağım.
banka kartıda yemiyorSteam cüzdan kodu sadece kredi kartı ile alınabiliyor ise hiç uğraşmayacağım.
Ben girdim kartı 50tl için binlerden olmazsak iyidiracaba? sazan avlama yöntemi
kredi kartı sıkıntı siz siz olun kredi kartınızı alışveriş sitelerine kaydetmeyin sonra onları satabiliyorlarREG8RBK1 hala kaydolmayan varsa benim kodumu kullanabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben girdim kartı 50tl için binlerden olmazsak iyidir
Chippin'in arkasında Koç Holding olduğu için sorun olacağını düşünmüyorum.kredi kartı sıkıntı siz siz olun kredi kartınızı alışveriş sitelerine kaydetmeyin sonra onları satabiliyorlar
inşallah dediğiniz gibidir aksinin olmasını kimse istemezChippin'in arkasında Koç Holding olduğu için sorun olacağını düşünmüyorum.
Merhaba dostum bende konuya göz gezdiriyorum ama kurallar nedir ne kadar limit var anlayamadım. 30 çip almışın bunu evde bulunan telefonlarla mı yaptın yani çipler geliyor mu ? Sınır var mı ?Arkadaşlar yapan varmı? 30 chippin param oldu ama hala alamadım yapan varsa,yardımcı olacak varmı
Kredi kartin varsa e pin alabiliyosun iste yoksa yokArkadaşlar yapan varmı? 30 chippin param oldu ama hala alamadım yapan varsa,yardımcı olacak varmı
Arkadaşlarıma atarak yaptımMerhaba dostum bende konuya göz gezdiriyorum ama kurallar nedir ne kadar limit var anlayamadım. 30 çip almışın bunu evde bulunan telefonlarla mı yaptın yani çipler geliyor mu ? Sınır var mı ?
paparayla falan olsa alırdımKredi kartin varsa e pin alabiliyosun iste yoksa yok
Dürüst fakir biri varsa bende onun kodu ile kaydola bilirim Fakir olması şart.Dostlar kime iyilik yapıp kimin kodu ile kaydolayım