aydin.
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Kanka sen yaptın mıGüvenilir bir yöntem ama siz bilirsiniz.
Kanka sen yaptın mıGüvenilir bir yöntem ama siz bilirsiniz.
kredi kartım yokGüvenilir bir yöntem ama siz bilirsiniz.
40 TL birikti kart ekleyip alıcam kanıtını atarım @pickpocket yukarda ss bırakmıştı sorabilirsin sorun varsa.Kanka sen yaptın mı
20 tl yaptım ben daha 40 tl yapacak akraba var yakın olarak istesem daha fazla yaparımda ugrasmıcam yarın yaparım acele etmiyorum40 TL birikti kart ekleyip alıcam kanıtını atarım @pickpocket yukarda ss bırakmıştı sorabilirsin sorun varsa.
dostum kodunu kullandım haberin olsunChippin ’e 8H1V4W03 davet kodumu kullanarak hadi sen de üye ol! Chippin ’le mobil öde hep kazan. İndirmek için https://bit.ly/360YwN7
Dükkan tarafında dijital kod yerini atabilirmisin sansür ile kanıt olarak atayım.20 TL yaptım ben daha 40 TL yapacak akraba var yakın olarak istesem daha fazla yaparımda ugrasmıcam yarın yaparım acele etmiyorum
Dükkan tarafında dijital kod yerini atabilirmisin sansür ile kanıt olarak atayım.
Hayır sadece kredi kartı.Beyler banka kartı geçermi?
Kredi Kart gibi ama mesela hergün insanlar atm'den para çekiyorya bende çekebiliyorum xDHayır sadece kredi kartı.
Dene bir.Kredi Kart gibi ama mesela hergün insanlar atm'den para çekiyorya bende çekebiliyorum xD
Papara olmuyor kredi kartı lazım.Papara var bende oluyor mu?