Evet ama ödemeyi alamadıktan sonra ne faydaBu arada önemli bilgi Çark Çevirerekde Chippin Para kazanabilirsiniz
1 tl verdi banaBu arada önemli bilgi Çark Çevirerekde Chippin Para kazanabilirsiniz
AynenEvet ama ödemeyi alamadıktan sonra ne fayda
Kodlar bu konuya mesaj olarak paylaşılacak. Tek konu üzerinde olacak hepsi.Kod paylaşırsak ne olur ?
Aga hangi kartı ekleyelim olmuyorArkadaslar biriktiriyim sonra kullaniyim diye de bir mevzu yok bu arada. 1 aydan sonra chippin puanlariniz siliniyor
yaptım sendenChippin ’e 8H1V4W03 davet kodumu kullanarak hadi sen de üye ol! Chippin ’le mobil öde hep kazan. İndirmek için https://bit.ly/360YwN7
Yoo ben aldım hesapta 5 TL vardı 10 TL steam cüzdan kodu aldım e-posta felan verdim hemen oldu kartta istemediEvet ama ödemeyi alamadıktan sonra ne fayda
Kredi karti eklemen gerekiyor ben 4 farkli banka karti denedim olmadı. Kredi kartinin olabilmesi icin mesleğinin olması lazımAga hangi kartı ekleyelim olmuyor
Şansa baaaaaaaaaaaaaakYoo ben aldım hesapta 5 TL vardı 10 TL steam cüzdan kodu aldım e-posta felan verdim hemen oldu kartta istemedi
Kanıt?Yoo ben aldım hesapta 5 TL vardı 10 TL steam cüzdan kodu aldım e-posta felan verdim hemen oldu kartta istemedi