Che_
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
Değil, 10 saatlik deneme veriyor galiba bu sürümde sadece. EA Play Pro lazım sınırsız oynamak için.Fifa dahil mi buna
Fifa 24 dahil dedi şimdi bana Fifa 25 süreli sadece o doğru mu ?Değil, 10 saatlik deneme veriyor galiba bu sürümde sadece. EA Play Pro lazım sınırsız oynamak için.
Evet yenisi için, zaten yenisi çıkınca eskisini oynayan pek kalmaz anca kariyer modu takılırlar.Fifa 24 dahil dedi şimdi bana Fifa 25 süreli sadece o doğru mu ?
Hemen hemen aynı diye duydum 25 24 yine iyi bence 3 simit parasına bu imkanlar üstüne yanına başka oyunlarda varEvet yenisi için, zaten yenisi çıkınca eskisini oynayan pek kalmaz anca kariyer modu takılırlar.
Yıllardır aynısı zatenHemen hemen aynı diye duydum 25 24 yine iyi bence 3 simit parasına bu imkanlar üstüne yanına başka oyunlarda var
Bu kart çıkarma parayla , şeyiyle kim bilir kaç para kaldırıyorlardırYıllardır aynısı zaten
Hem oyun yıllardır pahalı hem dediğin gibi kartlar falan var fena para dönüyor.Bu kart çıkarma parayla , şeyiyle kim bilir kaç para kaldırıyorlardır
Sen ultimate team tarafını görHem oyun yıllardır pahalı hem dediğin gibi kartlar falan var fena para dönüyor.
Kartlar falan derken ondan bahsediyordum zaten.Sen ultimate team tarafını gör
24 kaç gb şuan + klavyeden çok şey kaybedermiyiz oynasakKartlar falan derken ondan bahsediyordum zaten.
Galiba 45-50 arası, zaten FC 25 de tam aynı boyutta çıktı24 kaç gb şuan + klavyeden çok şey kaybedermiyiz oynasak