Mojo jojo
80+ Silver
Hayır, ben bekleyelim görelim diyorum. Hiç karar değiştirmedim.Ne karar verdik hocam şimdi
Hayır, ben bekleyelim görelim diyorum. Hiç karar değiştirmedim.Ne karar verdik hocam şimdi
Tamamdır hocam yine yazarsınızHayır, ben bekleyelim görelim diyorum. Hiç karar değiştirmedim.
Güvenliğini bilmiyorum. Şu anda Kaspersky ile Tam Tarama yapıyorum.Güvenilirlik açısı hocam ?
İp veya pcne bişey olduysa g.o
Dostum boş yere burada milletin içine endişe düşürme. Deneyeceğiz göreceğiz, bilgisayarıma da hiçbir şey olmaz. Bir formata bakar. İp'ye en fazla ne olabilir bana bir açıklar mısın?İp veya pcne bişey olduysa g.o
Agam senin ödemediğin bir oyunu almak hakka girmezmi? o kadarı geçtim yaniDostum boş yere burada milletin içine endişe düşürme. Deneyeceğiz göreceğiz, bilgisayarıma da hiçbir şey olmaz. Bir formata bakar. İp'ye en fazla ne olabilir bana bir açıklar mısın?
Denedim oldu ama ne kadar güvenilir bilemiyorum..Witcher serisi dahil bir sürü oyunu ücretsiz almak ister misiniz? İleride RDR 2 de gelebilir.
GIBIRNET, bu imkanı sunuyor. Üyesi olmasanız bile bedava oyunlardan yararlanabiliyorsunuz!
Reklam amaçlı değildir, tüm herkesin bu fırsattan yararlanabilmesi için paylaşıyorum.
Not: Oyunlar hemen gelmiyor, 10-15 dakika sürüyor gelmeleri.
GIBIRNET Oyun Ağı kodu: c41fc56e031a7ad0
Hangi oyunların lisanslarını satın almalıyız?
Merhabalar, Sizler de Steam'den ticari lisans ile satın aldığımız oyunlara erişmek ve ücretsiz olarak kullanmak istiyorsanız videomuzdaki adımları takip ede...forum.gibir.net.tr
Konuyu değiştirme. İp adresime ne olabilir? Bana bunu açıkla tamam diyeyim. Kul hakkı konusuna gelicek olursak, saçmalama dostum.Agam senin ödemediğin bir oyunu almak hakka girmezmi? o kadarı geçtim yani
Bedava oyun bence kul hakkı birde paralı adama steam hesabını veriyorsun güvenli değilKonuyu değiştirme. İp adresime ne olabilir? Bana bunu açıkla tamam diyeyim. Kul hakkı konusuna gelicek olursak, saçmalama dostum.
Hocam arkadaş indirdi bi oyun açılmadıBedava oyun bence kul hakkı birde paralı adama steam hesabını veriyorsun güvenli değil
evet arkadaşlar bir sıkıntı var bi oyun indireyim dedim indirdim açim dedim boyle bir şeyle karşılaştımAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar ben denedim oldu ve kendi steam hesbaımdayım , hesabımda sadece Ets2 vardı başka oyunlarda geldi bence güvenilir ama tercih size kalmış.
Evet steam hesabı konusunda haklısın. Yan hesapla girdim bu yüzden .Bedava oyun bence kul hakkı birde paralı adama steam hesabını veriyorsun güvenli değil
@Corsair Delta RGBevet arkadaşlar bir sıkıntı var bi oyun indireyim dedim indirdim açim dedim boyle bir şeyle karşılaştım
Alıntıyı görüntüle