EmreBey52
80+ Silver
Dahası
Açılıyor mu hocam peki ?Oyunlar geldi teşekkürler.
Alıntıyı görüntüle
Açılıyor mu hocam peki ?Oyunlar geldi teşekkürler.
Alıntıyı görüntüle
Evet deneme amaçlı ''Terrari'' indirdim. Açılıyor. Oyunu açmak için Dosya konumundan açıyorum.Açılıyor mu hocam peki ?
arkadaşlar ban yeme ihtimalim falan varmı bu legal mi?Witcher serisi dahil bir sürü oyunu ücretsiz almak ister misiniz? İleride RDR 2 de gelebilir.
GIBIRNET, bu imkanı sunuyor. Üyesi olmasanız bile bedava oyunlardan yararlanabiliyorsunuz!
Reklam amaçlı değildir, tüm herkesin bu fırsattan yararlanabilmesi için paylaşıyorum.
Not: Oyunlar hemen gelmiyor, 10-15 dakika sürüyor gelmeleri.
GIBIRNET Oyun Ağı kodu: c41fc56e031a7ad0
Hangi oyunların lisanslarını satın almalıyız?
Merhabalar, Sizler de Steam'den ticari lisans ile satın aldığımız oyunlara erişmek ve ücretsiz olarak kullanmak istiyorsanız videomuzdaki adımları takip ede...forum.gibir.net.tr
Hocam ben yükledim yaptım 3 dakika sürmedi gelmesi15 dk oldu hala gözükmedi ne zaman gözükür? her kapatıp açtığımda bu kadar bekleyecek miyim?
Hocam ben yükledim yaptım 3 dakika sürmedi gelmesi
tamam şimdi benimkide gelmişte her seferinde bu kadar beklemek saçma olur.Hocam ben yükledim yaptım 3 dakika sürmedi gelmesi
O konuda bir fikrim yok maalesef.birde bu ne zamana kadar aktif olur? şu anda sınavlardan oyuna bakacak zamanım yok.
isteyen kullanır, kimseyi çelişkilendirmene gerek yok, kendileri bilir.Agam senin ödemediğin bir oyunu almak hakka girmezmi? o kadarı geçtim yani
tecno ab sorun çıkar mı abOyunlar geldi teşekkürler.
Alıntıyı görüntüle
Sizce şu anda verdikleri oyunlar kalacak, sadece rdr2 gibi gelecekte gelecek olan oyunlar mı abonelere özel oyunlar olacak yoksa belli bir süre sonra tamamen mi abonelere özel yapacaklar?Yetkili kişiler ile konuştum, bunun sadece başlangıç ve reklam amaçlı olduğunu söylediler.
İleride asıl projeleri geliyormuş, böyle çok projeler yapacaklarmış. Abonelerine özel oyunlar da gelecekmiş.
Büyük ihtimalle RDR 2 gibi büyük oyunları da getirip abonelere özel yapacaklardır, gayet ilgiliydiler, beğendim.
Merak edenler için buldum https://gibir.net.tr/kisisel-verilerin-islenmesi .Sitede Privacy policy kısımı varmı göremedim de.
RDR 2'yi de aynı şekilde herkese açık yapacaklarmış.Sizce şu anda verdikleri oyunlar kalacak, sadece rdr2 gibi gelecekte gelecek olan oyunlar mı abonelere özel oyunlar olacak yoksa belli bir süre sonra tamamen mi abonelere özel yapacaklar?