Neler Yeni

❌İndirim Bitti! BİTTİ!!! TÜM KASPERSKY ANTİVİRÜS ÜRÜNLERİ %70 İNDİRİM🔥

mertxan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Mertcan Kör
Hangisi iyidir arkadaşlar tavsiye verebilir misiniz

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,222
İsim
Ali
Lisansı 70 gün önce falan almıştım şuan 280 civarı günüm var 2 yıllık lisans alsam üstüne mi eklenir yoksa 2 yıldan mı sayar bilen var mı acaba ?
Normalde üste eklenmesi gerekiyor. Ama yanlış yönlendirmek istemem. Ben daha öncesinde farklı marka kullandığım için sıfır hesap açıp girdim. Telefonda bankacılık uygulamaları için tercih ettim. Yıllık 25 lira gerçekten para değil.

Zechion

80+ Silver
Hangi paketi önerirsiniz ?

frknhrmnc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Furkan Harmancı
Hocam bu 5 cihazı farklı kişilere satacağınızı söylemişsiniz. Beş arkadaş danaya girer gibi almayı düşünüyoruz. Ancak 2 hesap 5 cihaz yazıyor. Aynı hesabı mı kullanacağız? Böyle kullanmamızın bir sıkıntısı olur mu?

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,222
İsim
Ali
Hocam bu 5 cihazı farklı kişilere satacağınızı söylemişsiniz. Beş arkadaş danaya girer gibi almayı düşünüyoruz. Ancak 2 hesap 5 cihaz yazıyor. Aynı hesabı mı kullanacağız? Böyle kullanmamızın bir sıkıntısı olur mu?
Hocam dana veya deve fark etmez. 5 farklı cihaz iki yıl olanı alıyorsun. Mailde gelen indirme linkini arkadaşlarına paylaş. Orada yükleme ve etkinleştirme talimatı çok basit. Keyi yazıp etkinleştirecekler. Herkes kendi maili ile gerek bu kadar basit.

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı
Hayatta kullanmam windows defender devam.

Necrotic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Orkun
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi.
Linkten satın alabilirsiniz. İhtiyaç konusu tartışılır ama internet Security olan 5 kullanıcı iki yıl olan vereceğim kod ile 200 civarına düşüyor. Gerçekten bedava...
NOT:
Kod her üründe ekstra %20 indirim yapıyor.

Kod: KASPROMO20
merhaba kod olayı ne zaman biter acaba? yeni bilgisayara almak lazım fiyat bedava gibi duruyor.

Necrotic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Orkun
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi.

mertxan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Mertcan Kör
çektim bende 2 yıl 5 cihaz 200 lira bedava bence kardeşimle birlikte kullanıcaz en azından bir nebze olsun güvende oluruz konuyu açan arkadaşa teşekkür ettim

frknhrmnc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Furkan Harmancı
Bende 5 cihaz 2 yıl aldım. Konu sahibine teşekkürler. Bende aynı fiyattan 2 tane 2 yıl abonelik sattım.

Son düzenleme:
Top Bottom