Normalde üste eklenmesi gerekiyor. Ama yanlış yönlendirmek istemem. Ben daha öncesinde farklı marka kullandığım için sıfır hesap açıp girdim. Telefonda bankacılık uygulamaları için tercih ettim. Yıllık 25 lira gerçekten para değil.Lisansı 70 gün önce falan almıştım şuan 280 civarı günüm var 2 yıllık lisans alsam üstüne mi eklenir yoksa 2 yıldan mı sayar bilen var mı acaba ?
Hocam dana veya deve fark etmez. 5 farklı cihaz iki yıl olanı alıyorsun. Mailde gelen indirme linkini arkadaşlarına paylaş. Orada yükleme ve etkinleştirme talimatı çok basit. Keyi yazıp etkinleştirecekler. Herkes kendi maili ile gerek bu kadar basit.Hocam bu 5 cihazı farklı kişilere satacağınızı söylemişsiniz. Beş arkadaş danaya girer gibi almayı düşünüyoruz. Ancak 2 hesap 5 cihaz yazıyor. Aynı hesabı mı kullanacağız? Böyle kullanmamızın bir sıkıntısı olur mu?
merhaba kod olayı ne zaman biter acaba? yeni bilgisayara almak lazım fiyat bedava gibi duruyor.Linkten satın alabilirsiniz. İhtiyaç konusu tartışılır ama internet Security olan 5 kullanıcı iki yıl olan vereceğim kod ile 200 civarına düşüyor. Gerçekten bedava...
NOT:
Kod her üründe ekstra %20 indirim yapıyor.
Ana Pencere Bilgisayar ve Mobil Güvenlik Yazılımı - Kaspersky | Kaspersky
Kaspersky, Tüm Kötü Amaçlı Yazılımlardan, Virüslerden ve Çevrimiçi Tehditlerden Korunmanız İçin Ev Bilgisayarınız ve Mobil Cihazlarınız İçin Çoklu Koruma Seviyeleri Sunar. Ödüllü Güvenlik Ürünlerimizle Cihazlarınızı Güvence Altına Alın.www.kaspersky.com.tr
Kod: KASPROMO20
Hocam bir kod değil kampanya süresi kısıtlı. Alın kenarda dursun bence. Benim kenardaki keyler bile anında satıldımerhaba kod olayı ne zaman biter acaba? yeni bilgisayara almak lazım fiyat bedava gibi duruyor.
teşekkürler hocam. alayım bulunsun.Hocam bir kod değil kampanya süresi kısıtlı. Alın kenarda dursun bence. Benim kenardaki keyler bile anında satıldı![]()