Neler Yeni

❌İndirim Bitti! BİTTİ!!! TÜM KASPERSKY ANTİVİRÜS ÜRÜNLERİ %70 İNDİRİM🔥

Tamaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Tolga Kılıç
Linkten satın alabilirsiniz. İhtiyaç konusu tartışılır ama internet Security olan 5 kullanıcı iki yıl olan vereceğim kod ile 200 civarına düşüyor. Gerçekten bedava...
NOT:
Kod her üründe ekstra %20 indirim yapıyor.

Kod: KASPROMO20
hangisi tercih edilmeli sence total yada internet security ?

ramcoloji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
RAMAZAN PANCAREKEN
Linkten satın alabilirsiniz. İhtiyaç konusu tartışılır ama internet Security olan 5 kullanıcı iki yıl olan vereceğim kod ile 200 civarına düşüyor. Gerçekten bedava...
NOT:
Kod her üründe ekstra %20 indirim yapıyor.

Kod: KASPROMO20
Hocam 3 arkadaş aldık biz. Bana gelen etkinleştirme kodunu direk onlarada mı verecem yoksa başka şekilde mi yapıyoruz. 3 kişi aynı kodla kurduk benim hesapta 1 cihaz korunuyor görünüyor
1669678979636.png

jolabeka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Çağan Acı
Hem telefonda hem bilgisayarda kullanmak için 2 cihazlık paketi mi almam gerekiyor

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
781
İsim
Ömer Aslan
6 senedir torrenten oyun indiriyorum hikayeli oyunlar para vermiyorum şimdi torrenten oyun indiriyorum diye bilgisayarıma kesin virüs mü gircek bi taraflarımla şu an kahka attım.
Ben ne dedim okuduğunu anlamadın galiba defender ile hiç pcye virüs girmedi diyorum torrent ben de kullanılıyorum antivirüs gereksiz

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,222
İsim
Ali
hangisi tercih edilmeli sence total yada internet security ?
Total olanı best hocam. En kapsamlıdır...
Hocam 3 arkadaş aldık biz. Bana gelen etkinleştirme kodunu direk onlarada mı verecem yoksa başka şekilde mi yapıyoruz. 3 kişi aynı kodla kurduk benim hesapta 1 cihaz korunuyor görünüyor Alıntıyı görüntüle
Evet o kodu paylaşacaksınız. Herkes kodu girip kendi mail adresine tanımlayacak.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,638
İsim
oğuzhan ege
Meyler pcme virüs bulaştı defender silmiyo napmam lazım.
Format at.
hayır benim anlamadığım 2023 gircez hala ne virüsü bulaştırabiliyorsunuz ki onu anlamıyorum indirmeden linkleri sitedelerde kontrol etmiyor musunuz bütün tek oyunculu oyunların hepsini crack oynadım sırf merakımdan o para verdiğiniz arkada boş yere çalışan programları indirdim kaspersky oda bişi bulamadı sildim direk. zaten güvenilir 2 tane torrent sitesi var oyunlar için diğerleri çöp. senede 1 format atarım pcye

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,222
İsim
Ali
hayır benim anlamadığım 2023 gircez hala ne virüsü bulaştırabiliyorsunuz ki onu anlamıyorum indirmeden linkleri sitedelerde kontrol etmiyor musunuz bütün tek oyunculu oyunların hepsini crack oynadım sırf merakımdan o para verdiğiniz arkada boş yere çalışan programları indirdim kaspersky oda bişi bulamadı sildim direk. zaten güvenilir 2 tane torrent sitesi var oyunlar için diğerleri çöp. senede 1 format atarım pcye

En basiti cyberpunk2077 içine sızdılan virüsler piyasanın içinden geçti. Siz yılda gir formst atıp kullanın hocam. Biz yıllık 25 liraya cihazımızı güvence altına alıyoruz. Gelen mailde inen her dosyaya kadar...

Elimde internet Security 1 Cihaz iki yıl bir adet var. 50₺ isteyen yazsın.

2yıl 4cihaz mı 5cihaz mı alınmalı internet security

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,638
İsim
oğuzhan ege
En basiti cyberpunk2077 içine sızdılan virüsler piyasanın içinden geçti. Siz yılda gir formst atıp kullanın hocam. Biz yıllık 25 liraya cihazımızı güvence altına alıyoruz. Gelen mailde inen her dosyaya kadar...

Elimde internet Security 1 Cihaz iki yıl bir adet var. 50₺ isteyen yazsın.
ikimizde normal sohbet ediyoruz burda bende o cyperpunk hala yüklü çıkan virüsün zararı neymiş ben anlamadım madem virüslü bu oyun bu kaspery neden bulamıyor bende yokmu şimdi anlamadım ki siz o virüs programını alıp 1 sene içerisinde hiç bir şekilde format atmıyor musunuz yani.

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,222
İsim
Ali
ikimizde normal sohbet ediyoruz burda bende o cyperpunk hala yüklü çıkan virüsün zararı neymiş ben anlamadım madem virüslü bu oyun bu kaspery neden bulamıyor bende yokmu şimdi anlamadım ki siz o virüs programını alıp 1 sene içerisinde hiç bir şekilde format atmıyor musunuz yani.
Yok hocam en son formatı DDR3 sistemden DDR4 e geçerken Windows 8.1 yerine temiz kurulum olsun diye Windows 10 kurmuştum.

Top Bottom