KasperskyTotal Security ile KasperskyInternet Security farkları nedir?
Bakın bu sorulara genel olarak kızıyorum. Buraya yazana kadar çok hızlı bir şekile Google amcadan cevabı alıyorsunuz. Üretici sitesinde sürüm farklarını koymuş. Lütfen iki dakikalık araştırma ile bakınız...KasperskyTotal Security ile KasperskyInternet Security farkları nedir?
Bulamadım bilen vardır diye sordum soru da mı sormayalım ne alakaBakın bu sorulara genel olarak kızıyorum. Buraya yazana kadar çok hızlı bir şekile Google amcadan cevabı alıyorsunuz. Üretici sitesinde sürüm farklarını koymuş. Lütfen iki dakikalık araştırma ile bakınız...
Teşekkür ederim
duruyorsa alabilirimHocam malesef anlatmak zor. İnternet bankacılığı, fidye yazılımı, kimlik dolandırıcıları gibi bir çok sebepten kullanmak lazım ama fiyatlar yüksek olunca anca böyle kampanyalar ile alınabiliyor.
Bu arada ben satın aldım kodu bekliyorum.
Beş kişilik hesapta artan kullanıcıları 55 liradan satacağım.
Kod hata veriyor ise farklı ürünler ile deneyin, olmuyor ise kullanım ile sınırlı olabilir.
Siteye girince sürümlerin altında yazıyor hocam. Hangi sürüm diye o sebeple diyorum hocamBulamadım bilen vardır diye sordum soru da mı sormayalım ne alaka
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Akşama bir arkadaş alacağını söyledi almaz ise yazarım.Kaspersky Internet Security 2 yıl 2 cihaz alan varmı yarısını öderim beraber kullanabiliriz
duruyorsa alabilirim
hocam satıyorsan 1 cihazı alabilirim boşsa4 cihaz 2 yıl aldım teşekkürler muhteşem kampanya
Valla ben eski nortoncuyum ama Kaspersky de iyi diyorlar.Kaspersky cidden işe yarıyor mu ki ona göre 2 yıllık alıcam ?
@Perfectshot06
2 yıllık aldım çerez parası zaten az çok işe yarasa kafiValla ben eski nortoncuyum ama Kaspersky de iyi diyorlar.
bunu alınca ne işe yarıyor ne faydası var bilgi verir misiniz alacağım daLinkten satın alabilirsiniz. İhtiyaç konusu tartışılır ama internet Security olan 5 kullanıcı iki yıl olan vereceğim kod ile 200 civarına düşüyor. Gerçekten bedava...
NOT:
Kod her üründe ekstra %20 indirim yapıyor.
Ana Pencere Bilgisayar ve Mobil Güvenlik Yazılımı - Kaspersky | Kaspersky
Kaspersky, Tüm Kötü Amaçlı Yazılımlardan, Virüslerden ve Çevrimiçi Tehditlerden Korunmanız İçin Ev Bilgisayarınız ve Mobil Cihazlarınız İçin Çoklu Koruma Seviyeleri Sunar. Ödüllü Güvenlik Ürünlerimizle Cihazlarınızı Güvence Altına Alın.www.kaspersky.com.tr
Kod: KASPROMO20