Neler Yeni

❌İndirim Bitti! BİTTİ!!! TÜM KASPERSKY ANTİVİRÜS ÜRÜNLERİ %70 İNDİRİM🔥

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,638
İsim
oğuzhan ege
Yok hocam en son formatı DDR3 sistemden DDR4 e geçerken Windows 8.1 yerine temiz kurulum olsun diye Windows 10 kurmuştum.
ddr3 dedin beni bitirdin şimdi. farklı konu olcak ama ddr3 anakart kullanırken jak girişli kulaklığım vardı sesler hd gibi geliyordu ddr4 anakarta geçtim b450 sh2 v2 sesler berbat geçti yeni kulaklık aldım jak girişli oda aynı düşük geliyordu bu ankartın ses yongası nasıl ddr3 e göre kötü oluyor yav.

NightRose

80+ Bronze
hayır benim anlamadığım 2023 gircez hala ne virüsü bulaştırabiliyorsunuz ki onu anlamıyorum indirmeden linkleri sitedelerde kontrol etmiyor musunuz bütün tek oyunculu oyunların hepsini crack oynadım sırf merakımdan o para verdiğiniz arkada boş yere çalışan programları indirdim kaspersky oda bişi bulamadı sildim direk. zaten güvenilir 2 tane torrent sitesi var oyunlar için diğerleri çöp. senede 1 format atarım pcye

kardeşim evet yıl 2022 teknoloji daha da gelişti eskiden kolay bulaşmayan virüs artık her yerde. torrent indirdim diyip duruyorsun sadece torrentlerde mi oluyor virüs sana temizleri gelmiş. bir yerden bir kaparsın feleğin şaşar anlamazsın diyim sana

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,638
İsim
oğuzhan ege
kardeşim evet yıl 2022 teknoloji daha da gelişti eskiden kolay bulaşmayan virüs artık her yerde. torrent indirdim diyip duruyorsun sadece torrentlerde mi oluyor virüs sana temizleri gelmiş. bir yerden bir kaparsın feleğin şaşar anlamazsın diyim sana
hocam şöyle söyleyeyim. ben demin ki konuşmalarda virüs olayını crack üzerinden yürüdüm zaten sabit güvenilir siteden indirdiğim için bulaşmadığını farkettim nasıl farkettin dersen zamanla deneme yanılma ve riski göze alarak neyin nerden indirceğimi anladım sadece. torrent uygulamasındanda başka ne için kullanılıyor bilmiyorum şahsen doğruya doğru.

NightRose

80+ Bronze
hocam şöyle söyleyeyim. ben demin ki konuşmalarda virüs olayını crack üzerinden yürüdüm zaten sabit güvenilir siteden indirdiğim için bulaşmadığını farkettim nasıl farkettin dersen zamanla deneme yanılma ve riski göze alarak neyin nerden indirceğimi anladım sadece. torrent uygulamasındanda başka ne için kullanılıyor bilmiyorum şahsen doğruya doğru.
tedbirli olmak iyidir ancak her zaman işler yolunda gitmez gözünden kaçan bişeyler olur veya ummadığın yerden bulaşır. günümüzde o kadar çok verilerimiz sızdırılıyorken kullandığımız siteler üstünden bile virüs bulaşabilir her yer reklam kaynıyor yanlışlıkla tıkladın bir yere yönlendirdi sonrası malum. kısacası günümüzde internet ortamı çok tehlikeli. keyifli forumlar size.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,638
İsim
oğuzhan ege
tedbirli olmak iyidir ancak her zaman işler yolunda gitmez gözünden kaçan bişeyler olur veya ummadığın yerden bulaşır. günümüzde o kadar çok verilerimiz sızdırılıyorken kullandığımız siteler üstünden bile virüs bulaşabilir her yer reklam kaynıyor yanlışlıkla tıkladın bir yere yönlendirdi sonrası malum. kısacası günümüzde internet ortamı çok tehlikeli. keyifli forumlar size.
aman aman reklam virüs olayını zamanında bende çok yaşamıştım berbat bir şey iyi forumlar.

emres1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
emre şimşek
Ben de almayı düşünüyorum, çok teşekkür ederim bilgilendirme için :blobdance:

Redshift

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Esad
4 cihaz 2 yıl aldım teşekkürler muhteşem kampanya

FB RevoltHyper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Şahin Bora Kış
otomatik yenilemeyi nasıl kapatıcağız

Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Ayhan gener
arkadaşlar hangisini almak mantıklı

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Baran
KasperskyTotal Security ile KasperskyInternet Security farkları nedir?

burkavuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
burak kavuk

Ekler

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    222.4 KB · Hit: 47
Top Bottom