Neler Yeni

❌İndirim Bitti! BİTTİ!!! TÜM KASPERSKY ANTİVİRÜS ÜRÜNLERİ %70 İNDİRİM🔥

perseuss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
yusuf aziz alkaş
Kaspersky internet security ios cihazlar için de kullanılabiliyor mu?

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,222
İsim
Ali
Kaspersky internet security ios cihazlar için de kullanılabiliyor mu?
Arkadaşın iPhone cihazında key girmeyi bulamadık... Ama diğer cihazlarda sorunsuz kullanabildik.
bunu alınca ne işe yarıyor ne faydası var bilgi verir misiniz alacağım da
Antivirüs programı olur kendileri. Fidye yazılımı, oltama ve gerçek zamanlı korunmak için işe yarıyor. Kısaca internette güvenli gezinmek istiyorsanız bankacılık uygulamaları kullanıyorsanız uygun fiyata alın geçin diyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Utku Kulaç
Arkadaşın iPhone cihazında key girmeyi bulamadık... Ama diğer cihazlarda sorunsuz kullanabildik.

Antivirüs programı olur kendileri. Fidye yazılımı, oltama ve gerçek zamanlı korunmak için işe yarıyor. Kısaca internette güvenli gezinmek istiyorsanız bankacılık uygulamaları kullanıyorsanız uygun fiyata alın geçin diyorum.
peki bunu alınca pcye format attım diyelim tekrar geri geliyor değil mi ve bunu nasıl alıp kuracağım bir video veya rehber var mıdır alacağım da temel paket yeterli sanırım

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,222
İsim
Ali
peki bunu alınca pcye format attım diyelim tekrar geri geliyor değil mi ve bunu nasıl alıp kuracağım bir video veya rehber var mıdır alacağım da temel paket yeterli sanırım
Yazılımı kurup keyi etkinleştirmek için girdiğiniz mail adresinize nasıl etkileştir e yapacağınız ile ilgili mail geliyor.

Etkinleştirme sonrası hesabınızı oluşturuyorsunuz ve format vs sonrasında mail adresi şifreniz ile sorunsuz girip kullanabilirsiniz.

perseuss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
yusuf aziz alkaş
İos da nasıl kullanılacağını bilen var mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Utku Kulaç
Yazılımı kurup keyi etkinleştirmek için girdiğiniz mail adresinize nasıl etkileştir e yapacağınız ile ilgili mail geliyor.

Etkinleştirme sonrası hesabınızı oluşturuyorsunuz ve format vs sonrasında mail adresi şifreniz ile sorunsuz girip kullanabilirsiniz.
tamamdır çok teşekkür ederim

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Para olsada alsam

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mgs
otomatik yenilemeyi nasıl kapatıcağız
https://shop.kaspersky.com.tr/enduser-portal adresinden otomatik yenilemeyi kapatabilirsin. Eğer üye değilsen kod gelen epostanın en altında "müşteri hesabınıza erişmek" yazan bir link var, buradan şifre oluşturup giriş yapabilirsin.

Ayrıca henüz almamış olanlar için bir detay vermek istiyorum. Benim gibi 4 yıllık lisans almak isteyenler veya mevcut lisans süresi olup onun üzerine eklemek isteyenler: Satın alım sırasında 1 ekran görüntüsündeki Bilgiler e tıklayıp oradan "Lisansımı Otomatik Olarak Yenile" yi Hayır yaparsanız Satın aldığınız lisans siz bir cihazda kullanan kadar aktifleşmez. 3 yıl lisansı saklama süresi var. Yani bir örnek vereyim; 2 yıllık bir lisansı otomatik yenileme kapalı olarak aldığınızda, 3 yılın dolmasına 1 gün kala lisansı aktif ederseniz 2 yıllık süreniz o aktif ettiğiniz gün geri saymaya başlar. Otomatik yenilemeyi kapatmadan aldığınız lisanslarda, lisans satın alma tarihinde aktif olacaktır. Saklama şansınız yok!

Ayrıca my.kaspersky de aktif bir lisansınız var ise, otomatik yenilemeyi kapatarak aldığınız bu ikinci lisansı gönül rahatlığıyla my.kaspersky hesabınıza ekleyebilirsiniz. Bu ikinci lisans aktif olmayacaktır, "Kullanımda değil" olarak görünecek ve ilk lisansın süresi bittiği anda otomatik aktifleşecek.

Son olarak Kaspersky'de Antivirus ve Internet Security sürümleri arasında koruma anlamında bir fark yok. IS'de güvenli ödeme,Vpn, Reklam engelleyici vs.. gibi ekstralar var. Bunu belirtme sebebim de bitdefender gibi rakiplerinde paketler arası koruma farkları var. Mesela Bitdefender'ın düşük paketinde güvenlik duvarı yokken orta paketinde var. Yani IS'nin ekstralarına ihtiyacınız yoksa koruma konusunda eksisi yok alt paketin.

Not: İlk 3 ekran görüntüsü bana ait değil, Kaspersky destekden geldi. Fiyata takılmayın.

abonelik1.jpgabonelik2.jpgabonelik3.pngcc.jpg

Son düzenleme:
Beyler ios için total security almanız lazım orada yazıyor kocaman

Estawky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Esat
Instagram
estawky
Twitter
estawky
Discord
@estawky
Hocam malesef anlatmak zor. İnternet bankacılığı, fidye yazılımı, kimlik dolandırıcıları gibi bir çok sebepten kullanmak lazım ama fiyatlar yüksek olunca anca böyle kampanyalar ile alınabiliyor.

Bu arada ben satın aldım kodu bekliyorum.

Beş kişilik hesapta artan kullanıcıları 55 liradan satacağım. 😁

Kod hata veriyor ise farklı ürünler ile deneyin, olmuyor ise kullanım ile sınırlı olabilir.
hocam nerden satın alabiliriz 🤠

Utku16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Hüseyin
Total security 40 tl ye hepsiburadadan aldım

Ekler

• Screenshot_20221130-150112_Hepsiburada.jpg
    Screenshot_20221130-150112_Hepsiburada.jpg