Neler Yeni

Biyolojiden nefret ediyorum

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Biyolojiye laf atmayın cnm.
Nelerden soru gelebileceği en net olan ders.
Sadece ezber yapıp üzerine soru çözülecek.

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto
Arkadaşlar bu derse karşı hiç ön yargım yoktu öğrenmeye hevesliydim ama akılda tutmam gereken bir sürü şey oluyor ve bu yüzden anlaşılması da çok zor oluyor. Not tutuyorum ama konuyu anlayamıyorum 30 dakikalık video 1 buçuk saate çıkıyor ve sonunda sadece kağıtta yazılı olan notlar kalıyor aklımda hiçbirisi kalmıyor. Nefret etmeye başladım şu lanet dersten artık ne yapmalıyım? Sınava sayısaldan gireceğim bu yüzden yüksek net yapmam gerek bu dersten. Fizik, kimya ve matematik cidden bu dersten kat kat daha anlaşılır dersler.
dostum sadece 8.sınıf biyoloji bilerek lisenin belirli bir kısmını rahatça götürürsün çünkü aynı konuların birazcık detaylısını anlatıyorlar onun dışında ders videolarına odaklanamıyorsan birazcık meditasyon yapman iyi olur bir şeylere olan odağını çok iyi arttırıyor

NespaY

80+ Silver
Arkadaşlar bu derse karşı hiç ön yargım yoktu öğrenmeye hevesliydim ama akılda tutmam gereken bir sürü şey oluyor ve bu yüzden anlaşılması da çok zor oluyor. Not tutuyorum ama konuyu anlayamıyorum 30 dakikalık video 1 buçuk saate çıkıyor ve sonunda sadece kağıtta yazılı olan notlar kalıyor aklımda hiçbirisi kalmıyor. Nefret etmeye başladım şu lanet dersten artık ne yapmalıyım? Sınava sayısaldan gireceğim bu yüzden yüksek net yapmam gerek bu dersten. Fizik, kimya ve matematik cidden bu dersten kat kat daha anlaşılır dersler.
Biyolojide seni sevmiyor zaten

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
905
İsim
Deniz
Tıp ile alakasız bölüm okuyacak adam biyoloji gibi ***** bir dersi çözüyor çok saçma.
Benim sınava girdiğim dönemde ygs lys vardı. Eğer mühendislik,mimarlık vb. bölüm için puanın hesaplanırken lys biyolojinin kat sayısı, ygs sosyalden daha azdı. Olması gerektiği gibi.

Joker_06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Ahmet Özsu
Nalet olsun e derse ya tyt denemelerinde fizik full kimya full e yakın gelirken o eksi geliyor

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Fatih
Biyolojiye laf atmayın cnm.
Nelerden soru gelebileceği en net olan ders.
Sadece ezber yapıp üzerine soru çözülecek.
Alakası yok, 2022 AYT sorularını incelemeni tavsiye ederim.
Biyolojisi deneme çözerek çalışmanızı tavsiye ederim. Bol deneme, ufak konu çalışmaları ve hap bilgiler sizi bir yerlere getirir.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
biyolojide bilinmesi gerekn yerleri bilirsen soruları rahat rahat çözersin.

NespaY

80+ Silver
Annen küçük demiyordu oysaki :D
Bu lafından sonra senin 10 yaşında olduğuna karar verdim ve bu kafayla umarım nefes alıp verme fonksiyonunu yerine getirebiliyorsundur hayatta başarılar hayat çok zor özellikle senin gibi kişiler için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,629
Üyeler
166,968
Son üye
ardxci
Top Bottom