Cruyff and Messi
80+ Bronze
Aklımda deli sorular. Bilenler var mı ?
Peki bunların Tanrısı varmıydı ?Plankton ve ilkel canlıları sayıyorsan onlar, Adem ile Havva da var eğer inancın varsa.
Tanrısı derkenPeki bunların Tanrısı varmıydı ?
Doğru hayvanın nasıl tanrısı olsun yada şöyle sorayım dinazorlar nasıl meydana geldiTanrısı derken
Peki onlardan önce ?Mikroskobik canlılar olabilir.
Hocam 2 cevap vereceğim ; ilkek planktonların evrimleşmesi ile canlıların zamanla vahşileip büyümesi, 2. si ise evrimin HZ Ademin genlerinin mikroskobik su canlıları ile evrimleşmesi, bana 2. daha mantıklı geliyor seni bilmem.Doğru hayvanın nasıl tanrısı olsun yada şöyle sorayım dinazorlar nasıl meydana geldi
Peki bunlardan önce kim vardı hiç kimse ?Hocam 2 cevap vereceğim ; ilkek planktonların evrimleşmesi ile canlıların zamanla vahşileip büyümesi, 2. si ise evrimin HZ Ademin genlerinin mikroskobik su canlıları ile evrimleşmesi, bana 2. daha mantıklı geliyor seni bilmem.
İnançlı isen HZ Adem ile Havva eğer Dini inancın yoksa belirsiz veya yok.Peki bunlardan önce kim vardı hiç kimse ?
Kıyametten sonra ne olacak tıpkı dinazorlar ve insanlar gibi yeni varlıklarmı gelecek yoksa hiç bir şey gelmeyecekmi gelecek olan şeylerde insanlığı bilecek mi ?Hocam 2 cevap vereceğim ; ilkek planktonların evrimleşmesi ile canlıların zamanla vahşileip büyümesi, 2. si ise evrimin HZ Ademin genlerinin mikroskobik su canlıları ile evrimleşmesi, bana 2. daha mantıklı geliyor seni bilmem.
Onu bilemeyiz ama benim düşüncem biz canlılar Dünya'ya çarpan meteor taşlarından gelmiş olabiliriz belki başka bir galaksiden geldik.Peki bunlardan önce kim vardı hiç kimse ?
İnançlıyımda gidip geliyorum arada neden bilmiyorum. Nihilizm ve bazı felsefi olaylardan etkilendim .İnançlı isen HZ Adem ile Havva eğer Dini inancın yoksa belirsiz veya yok.
Öyle mi ben dinazorlar öldükten sonra H.Z Havva ile H.Z Adem'in dünyaya geldiğini düşünüyordum?İnançlı isen HZ Adem ile Havva eğer Dini inancın yoksa belirsiz veya yok.