Kara*
80+ Silver
bu adam ayni benValla duygularımı nötralize etmeye başladım bişey hissetmeyip ruhsuz gibi yaşamak istiyorum mutlu olamıyoruz bari mutsuzda olmayalım
bu adam ayni benValla duygularımı nötralize etmeye başladım bişey hissetmeyip ruhsuz gibi yaşamak istiyorum mutlu olamıyoruz bari mutsuzda olmayalım
YKS falan yok da yine de eksik bir şeyler, tamamlanması gereken şeyler var gibi bir his var içimizde. Bu da sıkkınlık oluşturuyor.hocam yaş kaç bu arada. Ben şuan Yks sürecinde olduğum için çok sıkılamıyorum eğer daha yks sürecine varsa doğa ile ilgili hobi edinebilirsin. Bu senin sıkılmanı bi nebze önler.
sıkılıyor çözüm bulamadım bulamayacağım gibiYapacak doğru dürüst bir şeyler bulamıyorum. Hayallerimiz var ama ya henüz imkan yok ya da olması çok zor şeyler. Ya da içimizdeki isteksizlik yapmamızı engelliyor.
Ne yapsak ne etsek? Sizin de canınız sıkılıyor mu sebepsiz?
Sosyal medya mı açsam? Açsam da neyimize yarayacak? Ne atacağım? Attığım şeyler kimin umrunda olacak? Milletin attığı benim niye umrunda olsun?
Nedir bu düzenin amacı?
Aklımda deli sorular.
Ne yapsak ne etsek? Sizin de canınız sıkılıyor mu?
Benimde is hedeflerim var başka bir konuda anlatmıstım İlk mülakatta kilodan gümledik 2. İlanın açılmasını bekiyorumSosyal medya hakkında aynı düşünüyorum gereksiz kullanmıyorum evet canım sıkıldığı zamanlar oluyo ama gym üni sınavına hazırlık bir hedefim var o yüzden zaman akıp gidiyo şuanlık.
Çooooook sıkılıyorum hemde, ihtiyacım olmadığı halde işe girdim burdada sıkılıyorum oyun oynuyorum sıkılıyorum oynamıyorum sıkılıyorum kitap okuyorum sıkılıyorum geziyorum sıkılıyorum aktivite yapacak arkadaşımda yok bu yalnızlık kafayı yedirir insana yada yalnız mutlu olmayı öğrenmeyiYapacak doğru dürüst bir şeyler bulamıyorum. Hayallerimiz var ama ya henüz imkan yok ya da olması çok zor şeyler. Ya da içimizdeki isteksizlik yapmamızı engelliyor.
Ne yapsak ne etsek? Sizin de canınız sıkılıyor mu sebepsiz?
Sosyal medya mı açsam? Açsam da neyimize yarayacak? Ne atacağım? Attığım şeyler kimin umrunda olacak? Milletin attığı benim niye umrunda olsun?
Nedir bu düzenin amacı?
Aklımda deli sorular.
Ne yapsak ne etsek? Sizin de canınız sıkılıyor mu?