Bize Ulaşın Çalışmıyor mu?

CHGD

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba,

Yaklaşık 1 aydır bize ulaşın kısmından Adminlere ulaşmaya çalışıyorum ancak hiçbir cevap alamadım. Foruma yeniyim ama normalde mesaj bırakınca bize mail veya takip edilebilinen bir ticket verilmesi gerekmiyor mu? Ne yazıkki hiçbir mail veya takip numarası yok. Chrome ve Opera kullanıyorum ikisinde de mesaj gönderildi diyor ama bunun yaşandığına dair başka bir kanıtım yok gibi. Konu hakkında bir bilgisi olan var mı?

Merhaba,

Yaklaşık 1 aydır bize ulaşın kısmından Adminlere ulaşmaya çalışıyorum ancak hiçbir cevap alamadım. Foruma yeniyim ama normalde mesaj bırakınca bize mail veya takip edilebilinen bir ticket verilmesi gerekmiyor mu? Ne yazıkki hiçbir mail veya takip numarası yok. Chrome ve Opera kullanıyorum ikisinde de mesaj gönderildi diyor ama bunun yaşandığına dair başka bir kanıtım yok gibi. Konu hakkında bir bilgisi olan var mı?
ne yazdiniz da cevap alamadiniz hocam

Firma Yetkilisi Hesabı açmak istiyoruz gerekli belgeler nedir? Konuyla alakalı daha fazla bilgi nasıl edinirim. ve benzeri sorular sormuştum. Ancak ne cevap alabildim ne de gönderdiğim mesajı bulabiliyorum

Merhaba,

@Mehmet Yılmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,194,500
Üyeler
189,625
Son üye
MekoZeko
Geri