Gİt öğretmenlerine bu durumu bildirSınavlar 1 kasım'a kadar olan konulardan sorulmalıydı ama bizim öğretmenler baya bir konu soruyor! Ne yapmalıyım?
Okul Müdürüne Başvur Olmassa İl Milli Eğitim Müdürlüğüne git.Sınavlar 1 kasım'a kadar olan konulardan sorulmalıydı ama bizim öğretmenler baya bir konu soruyor! Ne yapmalıyım?
Çoğu okul uymuyor okulu MEBe şikayet etmelisin onun için de bir veli olmaliymissin yani onun dışında hocanın yazıları ile hocayı mahkemeye vermelisin o zaman hoca sana takarSınavlar 1 kasım'a kadar olan konulardan sorulmalıydı ama bizim öğretmenler baya bir konu soruyor! Ne yapmalıyım?
Bu Puanlar Önemli Eğer Düşük Alırsan Yks de önüne çok kişi geçecektir belki de istediğin üni ye gidemezsinbir şey yapamazsın, bizim de öyle.
Bütün okullar öyle ki.Bu Puanlar Önemli Eğer Düşük Alırsan Yks de önüne çok kişi geçecektir belki de istediğin üni ye gidemezsin
Hayır, bizim okul gayet normal 1 kasıma kadar olan konulardan yapıyor. İl Mİlli Eğitim Müdürlüğüne Başvurun eğer bir ilçedeyseniz İlçe Mİlli Eğitim Müdürlüğüne başvurun.Bütün okullar öyle ki.
Gİt öğretmenlerine bu durumu bildir
Okul Müdürüne Başvur Olmassa İl Milli Eğitim Müdürlüğüne git.
Şikayet et
Zaten müdür izin vermiş.Pek bir şey yapabileceğini sanmıyorum. Milli Eğitim Bakanlığına şikayet edebilirsin.
@Barış YalçınZaten müdür izin vermiş.
Benim arkadaşımın okulu bu kurala uyuyor ama.
Sonra benim aynı okuldaki arkadaşım şey dedi bana ne kadar doğru bilemem:
"Zaten var olan sınavları MEB e göndermişler onlarda kabul etmiş. MEB in kuralını Adana MEB nasıl bozabilir ? Lanet olsun fazladan 2 3 ünite ne demek ?