Neler Yeni

🚨BJK-BAŞAKŞEHİR MAÇI HAKSIZ HAKEM KARARI🚨

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,587
İsim
Cengiz

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
599
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN

ozomona

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Özcan Karakaya

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
599
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN

The Semih

80+ Gold
O Forma Sarı Kırmızı Değilse Faul'ün Verilmez
Bu her takımın başına geliyor, Fenerbahçe Trabzonspor maçında yaşandı, Bayern - Galatasaray maçında yaşandı, Kasımpaşa maçındada yaşandı ve daha birsürü türk ligi maçındada. Boşuna demiyoruz Türkiye hakemleri çok kötü avrupa ligiyle yarışamıyoruz bile.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,587
İsim
Cengiz
Oglum asosyal hayatin boyunca mac izlemekten beyin sikalpslerin yamulmus, git iki rekat Turkce ogren a1 Turkce ile kendini aciklamaya calisiyorsun
sadece derbileri izliyorum ve maç özetleri alakası ne kanka ? Maç İzleyenin Türkçesi Kötü Veya Beyninde Sorun Mu Var Demek ? İnan Senden Daha Çok Çevrem Var Senden Daha Çok Geziyorum Sosyalleşiyorum Ama Sen İnsanları Tanımadan Boş Boş Argümanlar Sunan Cahilsin Yazık Sana Üzüldüm Adına Acıyorum :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşın Galatasaray'a laf yapıyor ya onu diyorum
Kanka Bana Fetö Soruşturmalarını Açtırtma İstersen :D

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
599
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
sadece derbileri izliyorum ve maç özetleri alakası ne kanka ? Maç İzleyenin Türkçesi Kötü Veya Beyninde Sorun Mu Var Demek ? İnan Senden Daha Çok Çevrem Var Senden Daha Çok Geziyorum Sosyalleşiyorum Ama Sen İnsanları Tanımadan Boş Boş Argümanlar Sunan Cahilsin Yazık Sana Üzüldüm Adına Acıyorum :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka Bana Fetö Soruşturmalarını Açtırtma İstersen :D
Açabilirsin aslan parçası bir açsana bak bakalım kimin ne kadar fetöden içeride yöneticisi var görelim hadi bakalım

Top Bottom