He asıl kuyruk acın daha da belli olduben bjk'liyim fenerli değil
galatasaraydan bahsettiğini düşünüyorum başka bir takımdan bahsediyorsan oturup güleceğim çünküHarbi ergen bir mahluksun şike tescilli takımınız haberin olsun
Oglum asosyal hayatin boyunca mac izlemekten beyin sikalpslerin yamulmus, git iki rekat Turkce ogren a1 Turkce ile kendini aciklamaya calisiyorsunben bjk'liyim fenerli değil
Arkadaşın Galatasaray'a laf yapıyor ya onu diyorumgalatasaraydan bahsettiğini düşünüyorum başka bir takımdan bahsediyorsan oturup güleceğim çünkü
Bu her takımın başına geliyor, Fenerbahçe Trabzonspor maçında yaşandı, Bayern - Galatasaray maçında yaşandı, Kasımpaşa maçındada yaşandı ve daha birsürü türk ligi maçındada. Boşuna demiyoruz Türkiye hakemleri çok kötü avrupa ligiyle yarışamıyoruz bile.O Forma Sarı Kırmızı Değilse Faul'ün Verilmez
sadece derbileri izliyorum ve maç özetleri alakası ne kanka ? Maç İzleyenin Türkçesi Kötü Veya Beyninde Sorun Mu Var Demek ? İnan Senden Daha Çok Çevrem Var Senden Daha Çok Geziyorum Sosyalleşiyorum Ama Sen İnsanları Tanımadan Boş Boş Argümanlar Sunan Cahilsin Yazık Sana Üzüldüm Adına AcıyorumOglum asosyal hayatin boyunca mac izlemekten beyin sikalpslerin yamulmus, git iki rekat Turkce ogren a1 Turkce ile kendini aciklamaya calisiyorsun
Kanka Bana Fetö Soruşturmalarını Açtırtma İstersenArkadaşın Galatasaray'a laf yapıyor ya onu diyorum
Açabilirsin aslan parçası bir açsana bak bakalım kimin ne kadar fetöden içeride yöneticisi var görelim hadi bakalımsadece derbileri izliyorum ve maç özetleri alakası ne kanka ? Maç İzleyenin Türkçesi Kötü Veya Beyninde Sorun Mu Var Demek ? İnan Senden Daha Çok Çevrem Var Senden Daha Çok Geziyorum Sosyalleşiyorum Ama Sen İnsanları Tanımadan Boş Boş Argümanlar Sunan Cahilsin Yazık Sana Üzüldüm Adına Acıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka Bana Fetö Soruşturmalarını Açtırtma İstersen