Neler Yeni

Black Myth: Wukong güncellemeden sonra çamur gibi görüntü

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Yunus Şahin
Oyuna gelen güncellemeden sonra oyun çamur gibi oldu, FPS 10-15 anca. Oynanmayacak derece de yani. Güncellemeden sonra oldu, öncesinde yoktu. Araştırdım güncellemeden sonra benim gibi bozulan var mı diye ama bir bilgi bulamadım. Sadece bende oldu herhalde. Yapabileceğim bir şey var mı?

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Baran Kut
Oyuna gelen güncellemeden sonra oyun çamur gibi oldu, FPS 10-15 anca. Oynanmayacak derece de yani. Güncellemeden sonra oldu, öncesinde yoktu. Araştırdım güncellemeden sonra benim gibi bozulan var mı diye ama bir bilgi bulamadım. Sadece bende oldu herhalde. Yapabileceğim bir şey var mı?
Repair vs denedin mi veya dosya doğrulama?

ekran kartın ne bilmiyorum ama tlaa, dlaa, varsa DLSS açman en iyisi, kırmızı yazıyı görene kadar barı sağa çek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ekran kartın ne bilmiyorum ama tlaa, dlaa, varsa DLSS açman en iyisi, kırmızı yazıyı görene kadar barı sağa çek.
FSR çamur gibi yapıyor, fsr oynuyorsan normal

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Yunus Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

FSR çamur gibi yapıyor, fsr oynuyorsan normal

Güncellemeden önce hiçbir sorunu yoktu ki hocam. FSR'da açıktı.

Şimdi FPS 13'ler de. Aslında görüntü de sorun yok ama FPS düşük olduğu için kaydırırken çamur gibi oluyor. Bilemedim. Güncellemeden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Baran Kut
Yeniden yüklemeyi denemekten başka çare yok gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,867
Üyeler
161,512
Son üye
Murat2134
Top Bottom