Neler Yeni

Black switch mi speed silver switch mi

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Tuna

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,868
İsim
Emir
speed silver switch kullanıyorum (akkonun)ses testlerine bak derim hangisi hoşuna giderse onu al

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Tuna
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
speed silver switch kullanıyorum (akkonun)ses testlerine bak derim hangisi hoşuna giderse onu al
sesleri çok benziyo ikisininde, geldiği gibi modlarım zaten önemli olan performansları benim için

Carlsson

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
burak yılmaz
Discord
cevll
speed silver al kanks

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Tuna

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,699
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
geeky gk65 alacağım black switch speed silverden 100 lira daha ucuz sizce hangisi daha mantıklı olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

@kivanctas @MuratTheFounderOfGariban @JSezar
Speed silver çok hassas bir switch. Alışana kadar çok zahmet çektim. Hatta halen daha tam alışabildiğimi söyleyemem. Çok fazla yazım hatası yapma ihtimali barındırıyor. FPS oyunları için önerim yine de speed silver olur ama aynı zamanda yazı yazmanı gerektiren bir işin gücün de olursa silver yerine black daha iyi olabilir.

Biraz kişisel bir tercih olmakla birlikte ben siyah seçerdim.

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Tuna
Speed silver çok hassas bir switch. Alışana kadar çok zahmet çektim. Hatta halen daha tam alışabildiğimi söyleyemem. Çok fazla yazım hatası yapma ihtimali barındırıyor. FPS oyunları için önerim yine de speed silver olur ama aynı zamanda yazı yazmanı gerektiren bir işin gücün de olursa silver yerine black daha iyi olabilir.

valla 2 kişi yazınca speed silver aldım iptal edeyimmi ?

sizin yorumunuz önemli olur sonuçta kullanıcısınız pc başında %60 oyun oynuyorum %20 birşeyler izliyorum %20 forumdayım
silver pahalı bi switch miş galiba satarken kolaylık olur gibi geldi
bunları göze alırsak hangisi benim için daha uygundur

Son düzenleme:

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,699
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
valla 2 kişi yazınca speed silver aldım iptal edeyimmi ?

sizin yorumunuz önemli olur sonuçta kullanıcısınız pc başında %60 oyun oynuyorum %20 birşeyler izliyorum %20 forumdayım
silver pahalı bi switch miş galiba satarken kolaylık olur gibi geldi
bunları göze alırsak hangisi benim için daha uygundur
Satarken çok etkili olacağını sanmıyorum. Piyasalar zaten durgun bu aralar. Kişisel bir tercih switch seçimi demiştim. 43g ile aktive olan bir switch. Çok hassas. Parmağını tuş üzerlerinde gezdirirken bile algılıyor öyle anlatmaya çalışayım. Siparişi verdiysen kalsın hocam belki de hayırlısı silver switchtir senin için. ☺️👍🏻

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Tuna
Satarken çok etkili olacağını sanmıyorum. Piyasalar zaten durgun bu aralar. Kişisel bir tercih switch seçimi demiştim. 43g ile aktive olan bir switch. Çok hassas. Parmağını tuş üzerlerinde gezdirirken bile algılıyor öyle anlatmaya çalışayım. Siparişi verdiysen kalsın hocam belki de hayırlısı silver switchtir senin için. ☺️👍🏻
tamamdır sağolun nays ile 880 gibi bişeye geldi en kötü direk ilana koyarım iyi günler :D

Carlsson

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
burak yılmaz
Discord
cevll
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri