Entilus 80+ Silver Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 2,238 Dahası Reaksiyon skoru 805 İsim Entilus 22 Nisan 2023 #1 Bütçe 1700 Hayırlı günler. Soru başlıkta aslında birisi wireless birisi kablolu. Rahatlık ve mikrofon en önceliğim dır. 2 si aynı fiyatta olduğunu varsayın nedir fikriniz?
Hayırlı günler. Soru başlıkta aslında birisi wireless birisi kablolu. Rahatlık ve mikrofon en önceliğim dır. 2 si aynı fiyatta olduğunu varsayın nedir fikriniz?
ZeRRaen 80+ Bronze Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1,946 Dahası Reaksiyon skoru 749 Konum Burdurland İsim Arda İlgilendiği Kategoriler FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı , Instagram ardazeren025 Twitter arda Discord ZeRRaen#9836 22 Nisan 2023 #2 Bence wirelessin tadı başka ancak v2 performans olarak önde. Ben olsam cloud core alırım
Entilus 80+ Silver Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 2,238 Dahası Reaksiyon skoru 805 İsim Entilus 22 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 ZeRRaen yazmış: Bence wirelessin tadı başka ancak v2 performans olarak önde. Ben olsam cloud core alırım Devamı için tıklayın... Abime hediye olarak alıcam da arada kaldım Blackshark v2 kullanıyorum aynısını mı alsam yoksa cloudumu kararsız kaldım
ZeRRaen yazmış: Bence wirelessin tadı başka ancak v2 performans olarak önde. Ben olsam cloud core alırım Devamı için tıklayın... Abime hediye olarak alıcam da arada kaldım Blackshark v2 kullanıyorum aynısını mı alsam yoksa cloudumu kararsız kaldım