Neler Yeni

Blackshark v2 vs Cloud II

UnlegitPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Enes kaplan
Hangisi daha iyi konuşu boşverelimde alırsam sıkıntı yaşar mıyım o önemli c-2 de dip ses sorunu varmış ve mikrofonu pek tatmin edici değilmiş diye duydum

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
İkisi arasında kaldım bazıları cloud II bazıları razer al diyor. Benim için rahatlık,mikrofon kalitesi ve oyunlarda verdiği performans önemli bu iki kulaklıktan hangisini almalıyım?
cloud 2 tokatlar

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Cloud 2'den Blackshark'a geçip memnun kalan da var kalmayan da var, aynı şey Blackshark'tan Cloud 2'ye geçenler için de geçerli.
Tam yanıtı yok bence bu sorunun, ikisini de deneyip kararınızı vermeniz lazım.

Suwariba

80+ Silver
kesinlikle imkanın varsa itopya, vatan gibi yerlere gidip dene. ben denemeden önce barracuda x almayı düşünüyordum çok sevmiştim kulaklığı. ama deneyince bana çok rahatsız geldi, kişiden kişiye değişir bu. denemeseydim barracuda alacaktım şimdi void elite rgb ile blackshark v2 arasındayım. blackshark v2 yi bulamadım. void elite rgb yi denedim çok rahat ve güzel geldi.

Caelius

80+ Silver
Arkadaslar bir kulaklik alirken onemli olan 7.1 veya thx degildir bir kulakligi iyi yapan sey o kulakligin stereo performansidir. Ben ikisini de kullanmis biri olarak sunu soyleyebilirim ki Cloud 2 nin ses kalitesi Blackshark v2 ye gore cok daha dogal ve guzel geliyor kulaga evet blackshark v2 daha modern bir kulaklik fakat cloud 2 nin ses kalitesi cok daha guzel ve hos geliyor kulaga bunu soyleyebilirim.

Son düzenleme:

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
725
İsim
Ömer Keskin
Cloud Alpha S ve Cloud 2 sahibiyim ben Cloud 2’yi daha çok beğendim. Ses desibeli daha yüksek ayriyetten FPS oyunu oynadığım için ses kasma konusunda daha başarılı. Bence Alpha S’in önde olduğu konu sadece daha rahat olması. Cloud 2’de 53mm sürücüler varken Alpha S’te 50mm. Blacshark’tada 50mm sürücüler var bariz bir şekilde daha az ses verecektir. Şuan bakıldığında birçok profesyonel E-Spor oyuncusu Cloud 2 kullanmakta bununda bir sebebi olduğunu düşünüyorum kendimde deneyimledim haksız değiller yani. Evet yazılım desteği yok ama ben gerek duymadım fiyatına göre gayet iyi. İçinden hem deri hem kumaş pedlerle geliyor bu da bir artı kimse bunu yazmamış.

UnlegitPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Enes kaplan
Cloud Alpha S ve Cloud 2 sahibiyim ben Cloud 2’yi daha çok beğendim. Ses desibeli daha yüksek ayriyetten FPS oyunu oynadığım için ses kasma konusunda daha başarılı. Bence Alpha S’in önde olduğu konu sadece daha rahat olması. Cloud 2’de 53mm sürücüler varken Alpha S’te 50mm. Blacshark’tada 50mm sürücüler var bariz bir şekilde daha az ses verecektir. Şuan bakıldığında birçok profesyonel E-Spor oyuncusu Cloud 2 kullanmakta bununda bir sebebi olduğunu düşünüyorum kendimde deneyimledim haksız değiller yani. Evet yazılım desteği yok ama ben gerek duymadım fiyatına göre gayet iyi. İçinden hem deri hem kumaş pedlerle geliyor bu da bir artı kimse bunu yazmamış.
Mikrofon kalitesi nasıl ve dip ses alıyor musunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaslar birnkulaklik alirken onemli olan 7.1 vyea thx degildir bir kulakligi iyi yapan sey o kulakligin stereo performansidir. Ben ikisini de kullanmis biri olarak sunu soyleyebilirim ki Cloud 2 nin ses kalitesi Blackshark v2 ye gore cok daha dogal ve guzel geliyor kulaga evet blackshark v2 daha modern bir kulaklik fakat cloud 2 nin ses kalitesi cok daha guzel ve hos geliyor kulaga bunu soyleyebilirim.
BlackShark V2'yi denediniz mi?

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
725
İsim
Ömer Keskin
Mikrofon kalitesi nasıl ve dip ses alıyor musunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

BlackShark V2'yi denediniz mi?
Dip ses sorunu yoktu mikrofonu da gayet yeterli. Discorddan konuşurken kimse mikrofonun kötü diye bir geri dönüş yapmadı.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,316
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Cloud II'nin hangi özelliği daha iyi yapıyor?
İki kulaklığı da sound test yaptım ses netliği kalitesi doğruluğu vs her yönden daha net sesi %10 daha fazla vs gibi birçok açıdan c 2 önde.

UnlegitPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Enes kaplan
İki kulaklığı da sound test yaptım ses netliği kalitesi doğruluğu vs her yönden daha net sesi %10 daha fazla vs gibi birçok açıdan c 2 önde.
İnternette araştırdığıma göre dip ses sorunu ve mikrofon kalitesizliği varmış.

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Emirhan Erdem
kanka ikiside aynı fiyatta mı bilmiyorum ama eşit gibi duruyor cevapları okuduğumda. son çare olarak yazılımı hangisi iyise onu al derim

Top Bottom