Neler Yeni

Blight Design ı Nereye Şikayet Edebilirim?

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
abdulkadir bayram
Beyler İnstagram üzerinden figür alışverişi yaptım firmanın ismi Blight Design. Normalde instagram üzerinden alışveriş yapmam, çekinirim fakat gösterdikleri referanslar bihayli ikna edici Mervan gibi isimler alışveriş yapmış ve birçok tanınan isim takip ediyor bende satın almaya karar verdim ilk başlarda çok ilgilerdi alışverişi yaptıktan sonra biraz geç cevap vermeye başladılar daha sonra 3 günde bir 4 günde bir cevap vermeye başladılar. birkaç parça sipariş vermiştim ve ilk ürünü gönderdiler işin garibi de o dolandırcak olsalar ürünü yollamazlar ama mesajlarıma da cevap vermiyorlar şikayet vara yazdım yine hiçbirşey olmadı sürekli kendi şikayetimin altına cevap yazıyorum ama halen iletişime geçmediler bu tarz bir suçlamayı nereye iletebilirim teşekkür ederim..

YasinAcarK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Yasin Acar
ya instagramda cidden düzgün satici bilen varmi ben hiç gormedim g.o
Beyler İnstagram üzerinden figür alışverişi yaptım firmanın ismi Blight Design. Normalde instagram üzerinden alışveriş yapmam, çekinirim fakat gösterdikleri referanslar bihayli ikna edici Mervan gibi isimler alışveriş yapmış ve birçok tanınan isim takip ediyor bende satın almaya karar verdim ilk başlarda çok ilgilerdi alışverişi yaptıktan sonra biraz geç cevap vermeye başladılar daha sonra 3 günde bir 4 günde bir cevap vermeye başladılar. birkaç parça sipariş vermiştim ve ilk ürünü gönderdiler işin garibi de o dolandırcak olsalar ürünü yollamazlar ama mesajlarıma da cevap vermiyorlar şikayet vara yazdım yine hiçbirşey olmadı sürekli kendi şikayetimin altına cevap yazıyorum ama halen iletişime geçmediler bu tarz bir suçlamayı nereye iletebilirim teşekkür ederim..

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Enes
Yeni ürün alacakmış gibi yapıp başka kullanıcıdan yazın.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
abdulkadir bayram
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

YasinAcarK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Yasin Acar

dalgakıran06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Enes
yanlış anlamayın ama instagram bi şey alınamayacağını öğrenmeniz gerekiyordu. bedava bi şey dağıtsalar yine almam. instragram dolandırıcı dolu

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
abdulkadir bayram
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yanlış anlamayın ama instagram bi şey alınamayacağını öğrenmeniz gerekiyordu. bedava bi şey dağıtsalar yine almam. instragram dolandırıcı dolu
İlk urun ve en pahali olani gonderdiler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,211
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom