Neler Yeni

Bllgisayar satmak için iyi bir zaman mı??

Rime?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Emir Ala
Herkese selamlar.Geçen ekran kartı fiyatlarının düşüşü üzerine bi konu açmıştım.Konudan sonra düşündüm, şu an bilgisayarımı satmam mantıklı geldi.ETH 2.0'ın 24 Temmuz'da çıkacağını göze alırsak önümüzde zaten olan ve artmaya devam edecek bir düşüş görünüyor.Size de sorayım dedim.Iyı forumlar

Zargana

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Y.D
Herkese selamlar.Geçen ekran kartı fiyatlarının düşüşü üzerine bi konu açmıştım.Konudan sonra düşündüm, şu an bilgisayarımı satmam mantıklı geldi.ETH 2.0'ın 24 Temmuz'da çıkacağını göze alırsak önümüzde zaten olan ve artmaya devam edecek bir düşüş görünüyor.Size de sorayım dedim.Iyı forumlar
Çıkacağı kesin değil ki.Bekleniyor sadece.Benim düşüncem çıkmaz sürekli erteliyolar

rookie27

80+ Gold
Evet fiyatlar düşüşe başladı 10 gün içinde satman zor ama şansını dene.
Bu arada komple bilgisayarı değil de sadece ekran kartını satmak daha hızlı ve mantıklı.

Rime?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Emir Ala
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet fiyatlar düşüşe başladı 10 gün içinde satman zor ama şansını dene.
Bu arada komple bilgisayarı değil de sadece ekran kartını satmak daha hızlı ve mantıklı.
PC masaüstü olsaydı zaten öyle yapardım 😬

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
PC masaüstü olsaydı zaten öyle yapardım 😬
Ps4 ile mining yapmaya başlamışlar okyanustan kova ile su almak misali kazım işlerinin bitmesi. Tüm Dünya kazım yasağı getirirse fiyatlar 7 ay önceye döner yoksa yola devam.

quadoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Kadirhan Öztürl
Ekim ayı gibi bilgisayar fiyatları fırlar mı yoksa aynı düzlükte ilerler mi lütfen cevapla. @Rime?

Rime?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Emir Ala
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekim ayı gibi bilgisayar fiyatları fırlar mı yoksa aynı düzlükte ilerler mi lütfen cevapla. @Rime?
Vallahi yurt dışında nvidia 30 serisinde ve radeon 6000 serisinde stok artışı ve fiyat düşüşü var.Burada da düşer diye umuyorum ve düşüyor. eğer ETH 2.0 çıkarsa fırlama ihtimali bence çok az @quadoo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,241
Üyeler
161,973
Son üye
Yusuf islam güney
Top Bottom