Neler Yeni

Blockchain ve Kripto Teknolojisini Anlayabileceğim Kaynak Önerisi

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Arkadaşlar hepinize merhabalar ,
blockchain teknolojisini , matematiksel alt yapısını , çalışma mantığını , sağlam biçimde öğrenmek istiyorum.
Öğrenme amaçlarımdan biri multidsipliner çalışırken mühendislerle sorun yaşamamak(sağlıkta yapay zeka için çalışan bir tıp öğrencisiyim)
Diğer amacım da proje geliştirmek.

Dili fark etmeksizin , öncelik Türkçe yazılı kaynaklar olacak şekilde kaynak önerisi yapar mısınız?
b1 b2 İngilizcem var, video veya eğitim serisi de olabilir.

Not : kripto paralar için değil, teknolojiyi anlamak için soruyorum.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Caleb Curry bunun hakkında birkaç video yapmıştı, öneririm.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Evet bu seri, oynatma listesi yoksa birkaç videodan oluşuyor hangisi seriden olduğu belli olur zaten.
Çok teşekkür ederim.
Çok sağ ol.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Selamlar dostlarım 2 aydır aralıksız neredeyse okumalar yapıyorum. Çok fazla medium yazısı okudum , yukarıda atılan btk kursunu bitirdim. Doğa hocanın blockchain kitabını bitirdim vs vs.
Yukarıdaki Blockchain kurslarından kripto paraları da kapsayana bayıldım.(solidty kısmı dışında) her konu hakkında uzun uzun bilgi verilmişti. Sağlık alanındaki hoca da muazzamdı 💪
Onun dışında doğa hocanın kitabı ağır geldi başlangıç için ama temelim vardı diye zorlanmadım. Okumaya araştırmaya devam ediyorum. Mimariyi tam anlayınca solidty de öğrenmeye başlayacağım.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Selamlar dostlarım 2 aydır aralıksız neredeyse okumalar yapıyorum. Çok fazla medium yazısı okudum , yukarıda atılan btk kursunu bitirdim. Doğa hocanın blockchain kitabını bitirdim vs vs.
Yukarıdaki Blockchain kurslarından kripto paraları da kapsayana bayıldım.(solidty kısmı dışında) her konu hakkında uzun uzun bilgi verilmişti. Sağlık alanındaki hoca da muazzamdı 💪
Onun dışında doğa hocanın kitabı ağır geldi başlangıç için ama temelim vardı diye zorlanmadım. Okumaya araştırmaya devam ediyorum. Mimariyi tam anlayınca solidty de öğrenmeye başlayacağım.
Abi sana sorduğum soruyu cevaplar mısın? Sıfırdan ben de öğrenmek istiyorum da. 0 noktası neresi, nerden nereye yürüyeyim?

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Abi sana sorduğum soruyu cevaplar mısın? Sıfırdan ben de öğrenmek istiyorum da. 0 noktası neresi, nerden nereye yürüyeyim?
Bu kadar hakim değilim maalesef.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Sen nasıl başladın? Nasıl devam ettin? Kaynaklarını atar mısın?
Twitterde sürekli okuyordum sonra Oxis_eth 'umun YouTube videolarını izleyio başladım. Bpş vaktmin tamamında mimarilerle ilgili yazılar okudum. Bunun için doğa özcan ve tobby kittyden faydalandım ve yukarıdaki kursları izledim.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Bu iki yazar dışında nerelerden faydalanabilirim?

YT de arıyorum çıkmıyor.
Bilmem
Twittere gir biraz bak hesaplara araştır. Bana da altın tepside sunulmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,449
Üyeler
163,499
Son üye
rcmedya