Neler Yeni

Blockchain ve Kripto Teknolojisini Anlayabileceğim Kaynak Önerisi

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Blockchain teknolojisini araştırdığım 6. Aydayım.
Bu floodda her şeyi ayrıntılı anlattım, neleri kullandım vs.
1)Şu anda bir kapitalin araştırma grubunda yer alıyorum ve erken aşamada yüksek potansiyelli projelerin bulunmasına yardımcı oluyorum.
2) Twitter üzerinden 12bin takipçiye ulaştım, sponsorluk almasam da önüme çok fırsat çıkardı.
3) Near Planeti kurdum ve Near'dan funding aldım. İlerleyen aşamalarda yeni yazarlar da yanıma katacağım.
4) Near , Türkiye'nin marketing ekibinde değişime gitmek istedi ve marketing ekibindeki 6 kişiden biri olarak ben önerildim. Kabul edilirse Near Türkiye DAO'suna da giriş yapmış olacağım.
5) birden fazla konferansta Near Protocolü anlattığım seminerler verdim. 19 martta ankaradayız.
6) yakın vakitte tobby'le beraber Starknet'in teknolojisinin ve yazılım dilinin Türkiyede anlatılmasını sağlayacağız 😌
7) Bir öğrenci olarak aldığım iş teklifleri muazzam. Kesinlikle Blockchain bir derya ve benim hayatımı değiştirdi. Kolay kolay da buradan ayrılmayacağım.

Sadece buradan öneri alıp sıkı çalıştığım için güncelleme geçmek istedim.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Konu hortlatma değil, güncelleme geçeyim istiyorum. Yaklaşık 10. ayımdayım ve Türkiyedeki ilk kripto araştırma/danışmanlık şirketlerinden biri olan Lytera'da research analyst rolü için teklif aldım ve kabul ettim. Çalışınca oluyormuş :) sonraki hedefim bu şirkette isim yapmak ve global bir şirkette research rolünü kapabilmek. Lets see what happens...
Screen Shot 2022-06-01 at 17.15.43.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,445
Üyeler
163,498
Son üye
ofeny78
Top Bottom