Blog Yayıncılığı ve E-kitap Arşivi

Reaksiyon skoru
7
Yıllardır Blog yazarlığı yapıyorum. Bu en çok okunan yayınım. PAram olmadığı zamanlarda ders kitapları ve romanları internette bulurdum. Artık bunu arşivlerini tek yayın altında topladım. Buyurun sizde göz atın. BEĞENİRSENİZ YORUM YAPMAYI UNUTMAYIN.. :)

Dev E-kitap Arşivi

Hocam büyük bir kısmı çalışmıyor

Şimdi kontrol ettim, 2026 GÜNCEL yazan paylaşımdaki tüm linkler çalışıyor. yaklaşık 10 binden fazla kitap demek bu

Eski Olanlar, 2 binden fazla link tek tek kontrol etmek yerine, belki aradığın çalışıyordur diye var.

Bir süre pdf okumuştum ama gözlerimi fena ağrıtıyor.
Kitap olarak okumak çok rahat ama hem kitaplar pahalı hemde yanında sürekli kitap gezdirmek zor oluyor.
Bu arşivden sonra tekrar pdf okumayı denicem paylaşım için teşekkürler.

Yandex den indirmeye çalıştığımda çok büyük olduğu için program yükle diyor. Yüklüyorum ama program bulunamadı diyor indiremiyorum bir türlü. Yandex disk ede boyut büyük olduğu için kaydetmiyor.
Bir yolu var mı bunun ?

Yazmadan önce denedim. program istemedi. zaten yandex microsoft onedriver, yada google driver gibi, ücretsiz dosya paylaşım sunucusu. mega gibi ek istemci istemez.
muhtemelen reklama felan tıkladın.

Yazmadan önce denedim. program istemedi. zaten yandex microsoft onedriver, yada google driver gibi, ücretsiz dosya paylaşım sunucusu. mega gibi ek istemci istemez.
muhtemelen reklama felan tıkladın.
Programını tekrar indirdim şuan sorunsuz indiriyor.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-09-30 195851.webp
    Ekran görüntüsü 2025-09-30 195851.webp
    22.7 KB · Hit: 22
Sen tüm arşivi indiriyorsun. Taktir ettim, Büyük emek...
Umarım faydalı olur..

Bence emek (y)

Geri