Neler Yeni

Bloody B328 Nasıldır ?

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,615
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
QWER ve ASDF tuşları mekanik, siyah switch'e sahip. Deneyimlemiştim bir keresinde. 200 ₺ verilir mi bilmiyorum ama 100 ₺ daha koymaya çalışıp en azından GamePower, Rampage gibi markaların mekanik klavyelerinden almaya çalışırdım.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Önermem 200 tl ye daha iyileri var.

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,603
İsim
......
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
QWER ve ASDF tuşları mekanik, siyah switch'e sahip. Deneyimlemiştim bir keresinde. 200 ₺ verilir mi bilmiyorum ama 100 ₺ daha koymaya çalışıp en azından GamePower, Rampage gibi markaların mekanik klavyelerinden almaya çalışırdım.
Malesef ki böyle bir imkanım yok. Bu bütçelerde mekanik klavye bu var: https://www.incehesap.com/gamemax-gm-x560qu-oyuncu-gaming-klavye-fiyati-37222/
Bu da Frisby marka. Sanırım Bloody den 8 tuşu mekanik, gerisi hisli klavye almak daha mantıklı olacak. Belki de yanlış düşünüyorum. Sizin görüşünüz nedir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Önermem 200 TL ye daha iyileri var.
Önerin o zaman bakayım :) Benim için çok iyi olur.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,615
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Malesef ki böyle bir imkanım yok. Bu bütçelerde mekanik klavye bu var: https://www.incehesap.com/gamemax-gm-x560qu-oyuncu-gaming-klavye-fiyati-37222/
Bu da Frisby marka. Sanırım Bloody den 8 tuşu mekanik, gerisi hisli klavye almak daha mantıklı olacak. Belki de yanlış düşünüyorum. Sizin görüşünüz nedir.
Hocam ben olsam elimdeki dandik klavye olsa bile onunla yetinmeye çalışırdım, sonuçta klavye bu, mouse gibi sensörünün iyi olmasına veya kulaklık gibi iyi ses kalitesine sahip olmasına gerek yok. Ben bu klavyeyi de attığınız Frisby markalı olanı da almazdım.

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,603
İsim
......
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ben olsam elimdeki dandik klavye olsa bile onunla yetinmeye çalışırdım, sonuçta klavye bu, mouse gibi sensörünün iyi olmasına veya kulaklık gibi iyi ses kalitesine sahip olmasına gerek yok. Ben bu klavyeyi de attığınız Frisby markalı olanı da almazdım.
Anladım çok teşekkürler. Peki size bir de şöyle sormak isterim: Para biriktirdim ve şuan bütçem 300 TL. Mekanik RGB ve önerdiğiniz bir klavye var mıdır?

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Mesaj otomatik birleştirildi:

Önerin o zaman bakayım :) Benim için çok iyi olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Sercan Çil
Zevkini bilmem ama mekanik klavye çok ses çıkartıyor. Bir süre sonra o kulağa gelen hoş ses, yerini biraz sesi azalsa da rahat rahat yazsama dönebiliyor. Bunun için gerçekten kaliteli bir mekanik klavye almak lazım. Benim için şuan öncelik, gece klavyeyi görebilmek. Bunun için de ferah bir led yapısı şart. Senin için de böyleyse, bütçe aralığında HyperX ya da Bloody modellerini öneririm. Bloody modelleri ömürlük resmen. A4Tech keşfedilmeyen efsane. Adamlar öyle bir üretim yapıyor ki zannedersin bozulmayacak. Bloody A9 mouse'ı geçen sene sıfır gibi sattım, alan 4 yıl kullanıldığıma inanamadı. 12 yıllık klavyesi de her tuşu sağlam olmak üzere hala takırdıyor, üzerinde bir çatlak yok. :)

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,603
İsim
......
Zevkini bilmem ama mekanik klavye çok ses çıkartıyor. Bir süre sonra o kulağa gelen hoş ses, yerini biraz sesi azalsa da rahat rahat yazsama dönebiliyor. Bunun için gerçekten kaliteli bir mekanik klavye almak lazım. Benim için şuan öncelik, gece klavyeyi görebilmek. Bunun için de ferah bir LED yapısı şart. Senin için de böyleyse, bütçe aralığında HyperX ya da Bloody modellerini öneririm. Bloody modelleri ömürlük resmen. A4Tech keşfedilmeyen efsane. Adamlar öyle bir üretim yapıyor ki zannedersin bozulmayacak. Bloody A9 mouse'ı geçen sene sıfır gibi sattım, alan 4 yıl kullanıldığıma inanamadı. 12 yıllık klavyesi de her tuşu sağlam olmak üzere hala takırdıyor, üzerinde bir çatlak yok. :)
Evet benim için de şuan öncelik gece klavyeyi görebilmek. Zaten eğer mekanik alırsam çok ses yapmayanlardan, yani red switch falan almayı düşünüyorum. Önerdiğiniz bir klavye varmı 300tl bandında

Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Sercan Çil
Evet benim için de şuan öncelik gece klavyeyi görebilmek. Zaten eğer mekanik alırsam çok ses yapmayanlardan, yani red switch falan almayı düşünüyorum. Önerdiğiniz bir klavye varmı 300tl bandında

200 TL Bloody'e verilebilir mi, evet verilebilir belki ama 100-150TL çıkabilirsen mekanik olmayan ama sağlam materyali olan HyperX Alloy Core'u öneririm.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,615
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Anladım çok teşekkürler. Peki size bir de şöyle sormak isterim: Para biriktirdim ve şuan bütçem 300 TL. Mekanik RGB ve önerdiğiniz bir klavye var mıdır?
Tam bir önerim yok ama dediğim gibi GamePower veya Rampage'in klavyelerinden biri alınabilir.

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,603
İsim
......
200 TL Bloody'e verilebilir mi, evet verilebilir belki ama 100-150TL çıkabilirsen mekanik olmayan ama sağlam materyali olan HyperX Alloy Core'u öneririm.
Işıklandırması inanılmaz mükemmel derecede hoş gözüküyor. Saber in ışıklandırması pek hoşuma gitmedi ama HyperX Alloy Core Gayet hoş bir ışıklandırmaya sahipmiş. Driver ı vardır değil mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,668
Üyeler
172,712
Son üye
DrawnX
Top Bottom