Bloody V7MA vs Logitech g300s

ynsmr_cgn

80+
Reaksiyon skoru
100
Arkadaşlar biliyorum çok fazla konu açıyorum ama aldığım farenin iyi olmasını istiyorum o yüzden beni maruz görün. Öğlen saatlerinde bir konu açmıştım görenleriniz olmuştur belki; Logitech g203 Lightsync alacağım diye. 3 senedir Logitech g300s kullanıyorum ve faremden memnunum aslında -tekrar g300s al demeyin lütfen çünkü yeni bir şeyler denemek istiyorum- fakat sağ tuşu bozuldu. Bende g203 Lightsync almaya karar verdim.

CS:GO oynarken abimin faresini Bloody V7MA'yı kullandım. Farenin mouse padde kayması olsun, tuşlara basma hissi olsun Bloody'de daha iyi hissettirdi. Şimdi, soracağım soru, sizce Bloody marka farelere bir göz atayım mı yoksa direkt hiç düşünmeden g203 Lightsync mü alayım?

Arkadaşlar biliyorum çok fazla konu açıyorum ama aldığım farenin iyi olmasını istiyorum o yüzden beni maruz görün. Öğlen saatlerinde bir konu açmıştım görenleriniz olmuştur belki; Logitech g203 Lightsync alacağım diye. 3 senedir Logitech g300s kullanıyorum ve faremden memnunum aslında -tekrar g300s al demeyin lütfen çünkü yeni bir şeyler denemek istiyorum- fakat sağ tuşu bozuldu. Bende g203 Lightsync almaya karar verdim.

CS:GO oynarken abimin faresini Bloody V7MA'yı kullandım. Farenin mouse padde kayması olsun, tuşlara basma hissi olsun Bloody'de daha iyi hissettirdi. Şimdi, soracağım soru, sizce Bloody marka farelere bir göz atayım mı yoksa direkt hiç düşünmeden g203 Lightsync mü alayım?

Yani o bütçe de en iyisi G203'dür. O yüzden Bloody'ye bakmak yerine G203 alıp geçin.

Konunun üzerinden çok zaman geçmiş ama iki mouse'u kullanan biri olarak şunu söyleyebilirim, malzeme kalitesi bloody'nin daha iyi. Ancak gel gelelim ki iki ürünün yazılımları farklı. Şöyle ki;
Bloody v7ma mouse aynı anda sadece bir makronun aktif olmasına müsaade ediyor. G300s aynı anda birden fazla makroyu çalıştırabiliyor.
Diğer taraftan bloody ile mouse ekran kontrolü yapabiliyorsunuz. istediğiniz koordinatlara makronuzu sıralayabiliyorsunuz. İkinci artısı da bloody'de sınırsız şekilde makroyu aktif ettiğinizde takılma olmuyor. Ancak logitech bazen kendi kendine duruyor. Eğer birkaç günlük makroyu aktif edecekseniz bazen sorun olabilir. Şöyle de bir durum var, elimde hali hazırda 5 tane bloody 1 tane g300s var. Bloody'nin özellikleri bana daha çok hitap ettiği için onu tercih ettim.
İkisi bu bakımdan farklı ürünler, ancak oyuna göre hareket etmek de fayda var.

g300s zaten çok sorunlu bir mouse bloody ile uğraşmayın g203 alın derim

Geri