atachu 80+ Silver Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 2,623 Dahası Reaksiyon skoru 2,180 Konum Hollywood İsim ata erdem 2 Mayıs 2021 #1 iptv den ingilizce izlemekten sıkıldım. bildiğim kadarıyla blu tv de ssports kanalı var eğer satın alırsam canlı olarak izleyebiliyor muyum ?
iptv den ingilizce izlemekten sıkıldım. bildiğim kadarıyla blu tv de ssports kanalı var eğer satın alırsam canlı olarak izleyebiliyor muyum ?
K KOMİNİC 80+ Bronze Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 723 Dahası Reaksiyon skoru 264 İsim SAMET DEVİR 2 Mayıs 2021 #2 iyide iptvden türkçe izleyebilirsin,ip tv de ssport kanalı yok mu...?
dutemo 80+ Gold Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 8,737 En İyi Cevap 3 23 Haziran 2021 #3 atachu yazmış: iptv den ingilizce izlemekten sıkıldım. bildiğim kadarıyla blu tv de ssports kanalı var eğer satın alırsam canlı olarak izleyebiliyor muyum ? Devamı için tıklayın... Evet izleyebilirsin. Ben öyle izliyorum.
atachu yazmış: iptv den ingilizce izlemekten sıkıldım. bildiğim kadarıyla blu tv de ssports kanalı var eğer satın alırsam canlı olarak izleyebiliyor muyum ? Devamı için tıklayın... Evet izleyebilirsin. Ben öyle izliyorum.