bence wetmez aksine guzel bi ses ama gec saatlerde cevreye cok ses yayar.gamepower Blue switch bi klavye buldum 2. El cok gürültü yapar mı uzun kullanımda ve yazılım okuyorum kod yazarken çok rahatsız eder mi
Omen blue değil ise omen ben hyperx'in blue olduğunu farketmemişimPeki sizin tavsiyeniz omen mi hyperx mi
Okey hocam veya şey deneyeceğim yurdumda blue switch klavye satan bir çocuk var ondan alıp 1-2 gün denerim eğer çok rahatsız etmez ise hyperx i alırım ama hyperx e de daha sonra tuş almak gerek olur o masrafı da varOmen blue değil ise omen ben hyperx'in blue olduğunu farketmemişim
Hocam ikinci el hp omen encoder 0 gamepowerları elek eder benden söylemesiHocam 700 e çok çıkmak istemiyorum 700 olacaksa da 0 olsun istiyorum ama ikinci elde iyi bi 700 liralık klavye de olabilir bide gamepower olan çocukla aynı yurtta kalıyorum dün gidip baktım klavyeye ufak bi pazarlıkla da 500 un altında alabilirim onu
Gerek yok hocam çok sadece silinen tuşları değiştirirsinizOkey hocam veya şey deneyeceğim yurdumda blue switch klavye satan bir çocuk var ondan alıp 1-2 gün denerim eğer çok rahatsız etmez ise hyperx i alırım ama hyperx e de daha sonra tuş almak gerek olur o masrafı da var
Cherry Mx red switchler var tr ürünü tam klavue olarak gamepowerlardan ziyade omen encoder almak daha mantıklı tek eksiği gpler gibi cıvıl cıvıl değil kırmızı renknası yazni o kadar mı kaliteli
Kesinlikle tavsiye etmiyorum başta güzel geliypr fakat gece fln sen bile rahatsız olursungamepower Blue switch bi klavye buldum 2. El cok gürültü yapar mı uzun kullanımda ve yazılım okuyorum kod yazarken çok rahatsız eder mi
Sesli agam süreklü yazı yazarken kafanı ütüler.gamepower Blue switch bi klavye buldum 2. El cok gürültü yapar mı uzun kullanımda ve yazılım okuyorum kod yazarken çok rahatsız eder mi