Blue switch çok rahatsız eder mi

Sheader

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,227
gamepower Blue switch bi klavye buldum 2. El cok gürültü yapar mı uzun kullanımda ve yazılım okuyorum kod yazarken çok rahatsız eder mi

Bahsedildiği kadar rahatsız edeceğini düşünüyorum daha fazla rahatsızlık verecektir

gamepower Blue switch bi klavye buldum 2. El cok gürültü yapar mı uzun kullanımda ve yazılım okuyorum kod yazarken çok rahatsız eder mi
Bütçen nedir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Max 700
Bulamadım konusunu falan da açtım ama yok küçük klavyeler var red blue farketmeksizin
700 TL'ye 2. Elden çok güzel klavyeler var HP omen encoder gibi hocam gsmepower a para vermeyin özelden yazın atarim birkaç model

Kişiden kişiye değişebilir yakınında internet cafe veya teknoloji mağazası varsa gidip deneyimlemen senin için en iyisi olacaktır

Bütçen nedir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

700 TL'ye 2. Elden çok güzel klavyeler var HP omen encoder gibi hocam gsmepower a para vermeyin özelden yazın atarim birkaç model
Hocam 700 e çok çıkmak istemiyorum 700 olacaksa da 0 olsun istiyorum ama ikinci elde iyi bi 700 liralık klavye de olabilir bide gamepower olan çocukla aynı yurtta kalıyorum dün gidip baktım klavyeye ufak bi pazarlıkla da 500 un altında alabilirim onu

Hocam 700 e çok çıkmak istemiyorum 700 olacaksa da 0 olsun istiyorum ama ikinci elde iyi bi 700 liralık klavye de olabilir bide gamepower olan çocukla aynı yurtta kalıyorum dün gidip baktım klavyeye ufak bi pazarlıkla da 500 un altında alabilirim onu
300e falan verirse olabilir de yoksa boşver. Jo omen encoder gibi klavyeler varken gsmepower a para verilmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,147
Üyeler
195,551
Son üye
Muhammet82
Geri