Bütceni söyle @MuratTheFounderOfGariban yardımcı olurgamepower Blue switch bi klavye buldum 2. El cok gürültü yapar mı uzun kullanımda ve yazılım okuyorum kod yazarken çok rahatsız eder mi
Tahminime göre herkes senden nefret edecek blue switch alırsan.gamepower Blue switch bi klavye buldum 2. El cok gürültü yapar mı uzun kullanımda ve yazılım okuyorum kod yazarken çok rahatsız eder mi
Max 700Bütceni söyle @MuratTheFounderOfGariban yardımcı olur
Çok kötü oluyor.gamepower Blue switch bi klavye buldum 2. El cok gürültü yapar mı uzun kullanımda ve yazılım okuyorum kod yazarken çok rahatsız eder mi
Bütçen nedirgamepower Blue switch bi klavye buldum 2. El cok gürültü yapar mı uzun kullanımda ve yazılım okuyorum kod yazarken çok rahatsız eder mi
700 TL'ye 2. Elden çok güzel klavyeler var HP omen encoder gibi hocam gsmepower a para vermeyin özelden yazın atarim birkaç modelMax 700
Bulamadım konusunu falan da açtım ama yok küçük klavyeler var red blue farketmeksizin
Kişiden kişiye değişebilir yakınında internet cafe veya teknoloji mağazası varsa gidip deneyimlemen senin için en iyisi olacaktır
Hocam 700 e çok çıkmak istemiyorum 700 olacaksa da 0 olsun istiyorum ama ikinci elde iyi bi 700 liralık klavye de olabilir bide gamepower olan çocukla aynı yurtta kalıyorum dün gidip baktım klavyeye ufak bi pazarlıkla da 500 un altında alabilirim onuBütçen nedir
Mesaj otomatik birleştirildi:
700 TL'ye 2. Elden çok güzel klavyeler var HP omen encoder gibi hocam gsmepower a para vermeyin özelden yazın atarim birkaç model
300e falan verirse olabilir de yoksa boşver. Jo omen encoder gibi klavyeler varken gsmepower a para verilmez.Hocam 700 e çok çıkmak istemiyorum 700 olacaksa da 0 olsun istiyorum ama ikinci elde iyi bi 700 liralık klavye de olabilir bide gamepower olan çocukla aynı yurtta kalıyorum dün gidip baktım klavyeye ufak bi pazarlıkla da 500 un altında alabilirim onu