- Konu Sahibi Konu Sahibi
konunun kapanmasını istiyorsan yorum yapmayabilirsin meseladurmuyor ki ben reportladıktan sonra yine devam ediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
bilen birinden bilgi istiyorum burda
konunun kapanmasını istiyorsan yorum yapmayabilirsin meseladurmuyor ki ben reportladıktan sonra yine devam ediyor
söven?insanların hakkını yemek kavramını kavrayamamışsın galiba
isteyen herkes için serbest bir alternatif emülatör
hak yemek hile bug vsdir oyunla ilgili
forumda soru soran bir kişiye söven biri neden saçmalamak hakkında konuşuyor
@Mehmet Yılmaz Hocam şu konuyu rica etsem kapatır mısınız?? Çok saçma bir yere doğru gidiyor.durmuyor ki ben reportladıktan sonra yine devam ediyor
Bir de bilgi istiyorum diyor.konunun kapanmasını istiyorsan yorum yapmayabilirsin mesela
Kendisi.söven?
senle tartışmiycam senin yüzünden ceza almak istemiyorumkonunun kapanmasını istiyorsan yorum yapmayabilirsin mesela
Knk hile açmadığın sürece yemezsin sanırım ama belli olmaz.Bluestackstan critical ops oynarsam ban yermiyim
konu başlığında bir soru var ve bilgi almak amacıyla açılmış bir konuya t3rbiy3siz h3rif diyerek giriyorsun ve hala uzatıyorsun bence gerek yok@Mehmet Yılmaz Hocam şu konuyu rica etsem kapatır mısınız?? Çok saçma bir yere doğru gidiyor.
Bir de bilgi istiyorum diyor.
Kendisi.
teşekkürlerKnk hile açmadığın sürece yemezsin sanırım ama belli olmaz.
olmazsa şey yap önce 0 bir hesapla gir oyna 3 4 gün ban yemezsen asıl hesabına geç.konu başlığında bir soru var ve bilgi almak amacıyla açılmış bir konuya t3rbiy3siz h3rif diyerek giriyorsun ve hala uzatıyorsun bence gerek yok
teşekkürler
ranked girene kadar hesabı kasmam gerekirmiolmazsa şey yap önce 0 bir hesapla gir oyna 3 4 gün ban yemezsen asıl hesabına geç.
knk oyunu bilmediğim için bişey diyemiyorum ama sanırım savaş oyunu bence yemezsin ama fake hesapta dene sen bi yinederanked girene kadar hesabı kasmam gerekirmi
yoksa zaten yiyeceğim varsa imhadada yermiyim