Neler Yeni

Bluetooth kulak önerisi

gaintar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Ahmet Eren Çetin
Bütçe
7503
Almayı düşündüğüm kulaklığı genel olarak her yerde kullanacağım, ancak spor yaparken kullanmayacağım. Kulaklığı dışarıda, bilgisayarda, telefonda ve tablette sıkça kullanmayı planlıyorum. Ses kalitesinde benim için en önemli unsur netlik; genellikle müzik dinliyorum ve bass ön planda olmasındansa sesin daha net olmasını tercih ediyorum. Ayrıca, dayanıklı bir kulaklık benim için önemli çünkü biraz dikkatsiz kullanıyorum. Kulağım büyük olduğu için Sennheiser marka kulaklıklar genellikle bana uygun olmuyor. Bu kriterlere uygun bir kulaklık arıyorum.

OrnFox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Berkant Mercan
Anker SoundCore Liberty 3 Pro'yu 4 aydır kullanıyorum ve hayatımda kullandığım en iyi kulaklık diyebilirim. Zaten satın almadan önce oldukça fazla araştırma yapmıştım. Liberty 3 Pro ve 4 Pro arasında büyük farklar yok; seçim yaparken şeklinin kulağınıza daha iyi oturup oturmadığına dikkat etmenizi öneririm. Liberty 3 Pro'nun tasarımı benim kulağıma daha iyi uyduğu için onu tercih ettim. Spor yaparken de kullanıyorum ve bir kere bile düzeltme ihtiyacı duymuyorum.

gaintar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Ahmet Eren Çetin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ses kalitesi önemli benim için q35 kullanıyordum ama kırıldı ondan daha kötü olmaz mı almışken ses kalitesi olarak daha kötüsünü almıyım diye düşündüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,322
Üyeler
166,194
Son üye
Boran Ali
Top Bottom