Yardım Bluetooth kulaklığımın sesi az geliyor.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,288
Oppo a5s telefonum var haylou gt1 plus aldım fakat sesi bayağı az geliyor bu durumun benim cihazım la alakalı olduğunu düşünüyorum çünkü iphone cihazla denedim neredeyse 3 4 kat fazla ses geliyor sorunu nasıl çözebilirim.

Oppo a5s telefonum var haylou gt1 plus aldım fakat sesi bayağı az geliyor bu durumun benim cihazım la alakalı olduğunu düşünüyorum çünkü iphone cihazla denedim neredeyse 3 4 kat fazla ses geliyor sorunu nasıl çözebilirim.
aynısını ben de samsung galaxy buds + da yaşamıştım telefonlarda güzel stabil çalışıyordu fakat bluetooth lu projeksiyonuma bağlayınca sesi çok az geliyordu

bende de böyle bir sorun olmuştu diye hatırlıyorum. şöyle çözmüştüm galiba. ayarlar-geliştirici seçenekleri- bluetooth mutlak ses seviyesi bunu açınca düzelmişti.

bende de böyle bir sorun olmuştu diye hatırlıyorum. şöyle çözmüştüm galiba. ayarlar-geliştirici seçenekleri- bluetooth mutlak ses seviyesi bunu açınca düzelmişti.
Yok bulamadım

sorun tekrar oldu bu sefer o ayarda işe yaramıyor kulaklık bass vururken bayılıyor android de applede bi problem yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,701
Üyeler
192,469
Son üye
yalcnbilal
Geri