Bluetooth Kulaklık Arıyorum

emeran

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhabalar aklımda şuan 4 adet kulaklik var Bunlar Qcy T13 ANC,Anker r50i,Huawei Freebuds SE ve realme T100 Herhangi bir yere giderken müzik dinlemek sporda kullanmak için alacağım hangisinin önerirsiniz sizin önerilerinize de açığım. Teşekkür ederim:)

Son düzenleme:
Merhabalar aklımda şuan 4 adet kulaklik var Bunlar Qcy T13 ANC,Anker r50i,Huawei Freebuds SE ve realme T100 Herhangi bir yere giderken müzik dinlemek sporda kullanmak için alacağım hangisinin önerirsiniz sizin önerilerinize de açığım. Teşekkür ederim:)
Qcy t13 anc kullanıyorum memnunum ama sen diğer arkadaşların yorumlarını da gözden geçir veya YouTube'adan performans-analiz karşılaştırmalarına bak daha iyi karar verirsin.

Ben Havit h630bt kullanıyorum bı sıkıntısını görmedim kulağın büyük ise tam oturuyor bana tam oldu onerebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,703
Üyeler
197,025
Son üye
dax-len
Geri