benim zamanında 400 tl ye aldığım anker soundcore life core dot 2 kulaklık 3000tl olmuş şuan o fiyatlarda adam akıllı bişey bulman çok zormerhaba arkadaşım alıcak benim bilgim yoktu o yüzden burda bilgisi olan varsa yardım istemek için geldim bütçesi maximum 250tl daha fazlasına çıkamaz
bende 130tlye xiaomi earbuds 2 almıştım a101den şimdi 350tl felan olmuş hep pfbenim zamanında 400 TL ye aldığım anker soundcore life core dot 2 kulaklık 3000tl olmuş şuan o fiyatlarda adam akıllı bişey bulman çok zor
o yuzden gözüm gibi bakıyorum şuan onabende 130tlye xiaomi earbuds 2 almıştım a101den şimdi 350tl felan olmuş hep pf
xiomi giriş seviye iyice çevremde alıp aynı sorunu yaşayanlar varbenimkinde sıkıntı var ya sol tarafı daha az ses veriyor kafayı yiyicem
1yıldır kullanıyodum daha yeni problemler başladı heralde 20kere felan düşürdüm benim hatamxiomi giriş seviye iyice çevremde alıp aynı sorunu yaşayanlar var
valla ben 3 kere servise yolladım bi kere sıfır jelatinli ürünle değişim yaptılar efsane kardayım şuan1yıldır kullanıyodum daha yeni problemler başladı heralde 20kere felan düşürdüm benim hatam![]()
servise yollamayı düşündüm bende de sorun kutusu kırık tahmini olarak kullanıcı hatası diyip yollarlar o yüzden yemiyorvalla ben 3 kere servise yolladım bi kere sıfır jelatinli ürünle değişim yaptılar efsane kardayım şuan![]()