anladığım kadarıyla mono kullanmak istiyorsunuz, telefon veya kulaklık ayarlarından seçilebilen bir şey yani en azından benim kullandığım telefonda bunun ayarı var ama siz de var mı diye kontrol edebilirsiniz. Telefonun geliştirici seçeneklerinden bakmanız lazım.Hocam capsule 3 pro direkt sağ sol ayrımı tasarımsal olarak var olan bir kulaklık değil mi
Tasarımsal olarak sağ ve sol kulak için özel olarak tasarlanmamış bir kulaklık arıyorum. Yani sol kulak için olan kulaklığı sağ kulağıma takabilmeyi istiyorum. Tasarımsal olarak bakıldığı zaman söylediğin 2 model de dediğimi maalesef karşılamıyor.anladığım kadarıyla mono kullanmak istiyorsunuz, telefon veya kulaklık ayarlarından seçilebilen bir şey yani en azından benim kullandığım telefonda bunun ayarı var ama siz de var mı diye kontrol edebilirsiniz. Telefonun geliştirici seçeneklerinden bakmanız lazım.
dediğiniz gibi bir kulaklık olmaz hocamTasarımsal olarak sağ ve sol kulak için özel olarak tasarlanmamış bir kulaklık arıyorum. Yani sol kulak için olan kulaklığı sağ kulağıma takabilmeyi istiyorum. Tasarımsal olarak bakıldığı zaman söylediğin 2 model de dediğimi maalesef karşılamıyor.