bende bundan almayı planlıyorumbende bu var hocam çok memnunum
Haylou T15 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Haylou T15 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatlarını Akakçe ile takip et! Haylou T15 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Önceden bende de vardı aynı sorunluyduqcy t13 ama bende dip ses sorunlu geldi ona göre karar vermeni öneririm
Uzun var mı ya böyle kısa değil debende bu var hocam çok memnunum
Haylou T15 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Haylou T15 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatlarını Akakçe ile takip et! Haylou T15 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
hocam ben kendi kulak yapıma göre aldım acıtma ile ilgili sorun yaşamadım veya bir sorun olmadı iyiki almışım dedim iş yerinde ve oyun için kullanıyorum çekim gücü çok iyi şarjı oldukça uzun gidiyor mikrofon testi yapmadım karşı taraf ile konuşurken karşı tarafı ikiletmiyor fiyatına göre alınabilirbende bundan almayı planlıyorum
kulağınızı acıtıyor mu veya başka bir sorun
Önceden bende de vardı aynı sorunluydu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Uzun var mı ya böyle kısa değil de