Neler Yeni

Bluetooth Kulaklık Tavsiyesi 100-215₺

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Berkan U.
Bütçe
215
150-215₺ gibi bir fiyat aralığında Bluetooth Kulaklık almayı düşünüyorum. Silikonlu, pembe, ucu biraz uzun bir kulaklık arıyorum. Genel olarak dizi izlemek, şarkı dinlemek, video izlemek vb. şeylerde kullanacağım. Herhangi bir öneriniz var mıdır?

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
150-215₺ gibi bir fiyat aralığında Bluetooth Kulaklık almayı düşünüyorum. Silikonlu, pembe, ucu biraz uzun bir kulaklık arıyorum. Genel olarak dizi izlemek, şarkı dinlemek, video izlemek vb. şeylerde kullanacağım. Herhangi bir öneriniz var mıdır?
Çok memnunum yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. Pembe slikonu iletişimcilerde bulabilirsiniz yüksek ihtimalle

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Berkan U.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kulaklığın ucunun olmamasından biraz korkuyorum ama- Baştan düşme vs. oluyor mu acaba?

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,906
İsim
Okan Aslantaș
Bunun pembesi var normalde fakat aradım satan biyer bulamadım yurtdisi disinda o yüzden siyahını koydum

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
Acaba şarj vs. ne kadar dayanıyor?
Yüksek sesle 3 saat. Normal sesle 3.5-4 saat kadar dayanıyor. Kutusu da 2 veya 3 kez şarj ediyor kulaklıkları. Tam sayısını bilmiyorum hep şarjda bırakıyorum. Bu arada sol kulaklığın şarjı daha geç bitiyor çünkü bluetooth ile bağlanma görevini sağ kulaklık alıyor. Genelde sağ bittiğinde sol kulaklığın %20 şarjı kalıyor bende. Tek kulaklıkla podcast dinlemeye devam ediyorum bi yarım saat kadar daha
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kulaklığın ucunun olmamasından biraz korkuyorum ama- Baştan düşme vs. oluyor mu acaba?
Bisiklet sürerken kullanıyorum kulaklıkları düşecek hissi vermedi bana. Dağda kullanıyorum bisikleti. Kulağımdan sabit duruyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Berkan U.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yüksek sesle 3 saat. Normal sesle 3.5-4 saat kadar dayanıyor. Kutusu da 2 veya 3 kez şarj ediyor kulaklıkları. Tam sayısını bilmiyorum hep şarjda bırakıyorum. Bu arada sol kulaklığın şarjı daha geç bitiyor çünkü bluetooth ile bağlanma görevini sağ kulaklık alıyor. Genelde sağ bittiğinde sol kulaklığın %20 şarjı kalıyor bende. Tek kulaklıkla podcast dinlemeye devam ediyorum bi yarım saat kadar daha
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bisiklet sürerken kullanıyorum kulaklıkları düşecek hissi vermedi bana. Dağda kullanıyorum bisikleti
Anladım çok teşekkür ederim.

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,906
İsim
Okan Aslantaș
Top Bottom