Neler Yeni

Bluetooth Kulaklıklar Hakkında Bilgi Verir Misiniz?

(steel)kerim53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
kerim
1)ne ozellikler vardi ve hangi özelligin alti alınmaz
2)kullanma amacların müzik ve arama yapmak
3)almayı düşünüyom bütçe:500tl azda olsa üstüne çıkabilirsiniz
4)sanayide calısıyom toz su geçirmez olmalı ses seviyesi yüksek ve kaliteli olmalı ve mic ide kaliteli olmalı arama yaparken bide bilmem bunda konfor varmıdır konfor varsa konforlisi olsun :)
İşte sanayi ortamına gore uyumlu olsun
5)telefon sony Xperia xa dır başka bilgi isterseniz yanıtlamaya basıp bana yazmanız yeterlidir

Şimdiden teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

4)sanayide calısıyom toz su geçirmez olmalı ses seviyesi yüksek ve kaliteli olmalı ve mic ide kaliteli olmalı arama yaparken bide bilmem bunda konfor varmıdır konfor varsa konforlisi olsun :)
5)telefon sony Xperia xa dır başka bilgi isterseniz yanıtlamaya basıp bana yazmanız yeterlidir

Şimdiden teşekkürler
Bi yazan eden yok yaw :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emirhan

Şimdiden teşekkürler

Bi yazan eden yok yaw :(
Knk Ben 1 Hafta lenovo Kulaklı Aldım Bügün Elime Ulaştı Şarj Süresi Muazzam Tasarım Müq Tırt Plastik Değil Link atayım İstersen

(steel)kerim53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
kerim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasul mesaj cekecem ki

Nasul mesaj cekecem ki
Daha yeniyim arayuz u cok cozemedim

Allah rızası için birşeyle yazun konu düşür asagalara

Nasul mesaj cekecem ki

Daha yeniyim arayuz u cok cozemedim

Allah rızası için birşeyle yazun konu düşür asagalara
Ve maksta konu yukseltme

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Bu rehberim biraz eski ama iş görür. Biraz da Enes Özen'den aklınıza yatan modellerin incelemelerine bakarsanız çok faydası olur.

payne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Soner Payne
Ben şifreyi decrypt edemedim ki.

500 TL bütçede Bluetooth kulaklık önerisi mi istiyorsunuz?
500 TL ve biraz üzerinde bir bütçeyle; konforlu, su, toz vb. şeyleri geçirmeyen, mikrofon ve ses kalitesi yüksek bir bluetooth kulaklık istiyor arkadaşımız.

(steel)kerim53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
kerim
Ben şifreyi decrypt edemedim ki.

500 TL bütçede Bluetooth kulaklık önerisi mi istiyorsunuz?
Evt ama istediklerimi gore

500 TL ve biraz üzerinde bir bütçeyle; konforlu, su, toz vb. şeyleri geçirmeyen, mikrofon ve ses kalitesi yüksek bir bluetooth kulaklık istiyor arkadaşımız.
Evt tam olarak

Bu rehberim biraz eski ama iş görür. Biraz da Enes Özen'den aklınıza yatan modellerin incelemelerine bakarsanız çok faydası olur.

Oncelikle sunumun cok iyidi tebrik etmemek elde deyil ama keşke linkleri detaylandırsaydın bilgisi olmayan benim gibi arkadaslarda ona yonelirdi.
Size zahmet açıklamada yazdıgım istekler üzerine bana bir bluetooth lu kulaklık bulabilirmisiniz ben çünkü hiç bişe bilmiyomda o yüzden istiyorum şimdiden tşk yardım için etmessende canın saolsun

Son düzenleme:

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Evt ama istediklerimi gore

Evt tam olarak

Oncelikle sunumun cok iyidi tebrik etmemek elde deyil ama keşke linkleri detaylandırsaydın bilgisi olmayan benim gibi arkadaslarda ona yonelirdi.
Size zahmet açıklamada yazdıgım istekler üzerine bana bir bluetooth lu kulaklık bulabilirmisiniz ben çünkü hiç bişe bilmiyomda o yüzden istiyorum şimdiden tşk yardım için etmessende canın saolsun
Şöyle sorayım öyleyse, silikonlu kulaklık kullanabiliyor musunuz yoksa silikonsuz mu istiyorsunuz?
İş yerinizde ve dışarı ortamlarda gürültüyü azaltsın müziğe odaklanayım derseniz silikonlu daha iyi oluyor.
Silikonsuzlar ise genelde daha konforlu ve sizi dış dünyadan koparmıyor, belki sanayi şartlarında etrafınızın farkında olmak istersiniz.

Silikonlu örnek:

1658168864504.png

Silikonsuz örnek:

1658168897789.png

(steel)kerim53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
kerim
Şöyle sorayım öyleyse, silikonlu kulaklık kullanabiliyor musunuz yoksa silikonsuz mu istiyorsunuz?
İş yerinizde ve dışarı ortamlarda gürültüyü azaltsın müziğe odaklanayım derseniz silikonlu daha iyi oluyor.
Silikonsuzlar ise genelde daha konforlu ve sizi dış dünyadan koparmıyor, belki sanayi şartlarında etrafınızın farkında olmak istersiniz.

Silikonlu örnek:

Alıntıyı görüntüle

Silikonsuz örnek:

Alıntıyı görüntüle
Hocam silikonsuzda kulaktan düşme gibi durumlarr olabiliyormu yani bazen ani hareketler etmek zorunda kalıyorum sıkta olmasa ediyom düşüpte bozulmasın yani

Silikonlu örnek:

Alıntıyı görüntüle

Silikonsuz örnek:

Alıntıyı görüntüle
Walla şimdiden bile cok yardımcı oldunuz sunumunuz mükkemmel

Top Bottom