Neler Yeni

Boks VS Kickboks VS Muay thai?

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Burak
Ortaya karışık yapıştır zaten çoğu insan dövüşmeyi bilmiyor diye düşünüyorum

spaghettisosu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Attila Alpaslan
hocam boks ama bu ne 😅
1728677568267.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Burak Kuyucaklioglu
dostum hangi dövüş sporunu yapıyorsan yap her dalın birbirinden farklı bir özelliği var ki farklı teknikleri de var. dövüş sporlarının hepsi dalın kendi tekniğini nasıl kendine entegre ettiğin ve tekniği kendin nasıl biçimlendirdiğin ile alakalı. yani kısacası ne yaparsan yap en iyisini yap gibi bir anlama geliyor bu. ama kendi subjektif yorumumu söyleyeyim boks en iyisi kendime göre.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,097
İsim
Zeki Müren
Dostum tabii ki en çok seyi yapabilen alıyor. Boksörlerin en az kural olan dövüş sahalarindan biri olan mma yapamamasının sebebi güreş vs bilmemeleri. Sokak kavgasına en çok benzeyen spor da mma. Bundan geriye geldikçe muay thai, kickboks ve boks geliyor sırasıyla. Muay thai sokak kavgasina en cok benzeyen spor dirsekler var tekmeler yumruklar vesaire. Ama tabii elit bir boksör başlangıç seviyesi muay thaiciyi indirir kesinlikle amac alaninda en iyilerden biri olmak

Daaker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Göktuğ İrşad Demircan
Teke tekde sokakta falan en etkilisi aralarından hangisi?
sokak kavgası artık pek yumruğa bakmıyor kavga edeceğin adam silah veyahut bıçak taşıyorsa "ehu ehu kanzi sen silah cekene kadar bayiltirim" gibi bir düşüncen olmasın ya da "ya kanka ben .... yapıyorum sokak kavgasında sen bana dokunana kadar seni yere sererim" gibi düşüncelere kapılma evet kendini savunmada işine yarar ama ne sokak ring gibi olur ne de dizi ve filimlerdeki gibi 1 e 5 kavga edebilirsin ama sorunun cevabına gelirsek muay thaidir bence birden fazla uzuv kullanılıyor sonuçta

Top Bottom