Boksör kırığı askere engelmi

bugraax

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
70
15 yaşındayım babam beni korkutuyor askere falan gidemezsin diye. Çok kötü bir şey bu polis falanda olamam o zaman. Çok fazla valorant oynuyordum ama artık kemik kırık olduğu için oynayamıyorum. Tamamen iyileştiğimde oyunda daha mı kötü olurum? Elim kaç aya iyileşir acaba? Ameliyat durumuda var bu arada.

Ekler

• 1000007637.webp
    1000007637.webp
    84.1 KB · Hit: 63
askerliğine daha çok var dostum o vakte kadar iyleşirsin merak etme

Çok teşekkür ederim. Moral oldu.
daha 15 yaşındasın kanka iyleşme sürecin yetişkinlere göre daha hızlı olur zaten kesin alınmazsın diye bir durum yok onu detaylı olarak muayenede değerlendiriyorlar silah tutmaya engel bir durum yoksa zaten alırlar

15 yaşındayım babam beni korkutuyor askere falan gidemezsin diye. Çok kötü bir şey bu polis falanda olamam o zaman. Çok fazla valorant oynuyordum ama artık kemik kırık olduğu için oynayamıyorum. Tamamen iyileştiğimde oyunda daha mı kötü olurum? Elim kaç aya iyileşir acaba? Ameliyat durumuda var bu arada.
kankam nasıl oldu vaka anlatır mısın

İyileşirse neden engel olsun geçmiş olsun bu arada benimde kolum çatladı mesela eski değil çok 1 buçuk 2 ay önce geçti gitti seninki de geçer ne kadar oldu kırılalı

Boks torbasına vurayım derken duvara vurdum 😞
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dün oldu.
Of fenaymış duvara vurma işi neyse iyileşir kırık sonuçta o dediklerin için sakat kalman lazım ve oynayamamanda çok normal iyileşene kadar oynayamazsın tabii ki bu işler böyle benimki alçıdan çıktı 1 ayı geçti anca tamam eski haline döndü gibi

Boksör kırığı genelde Knuckle denilen yerdir ya da burundur.

Senin kemik normal sakarlık sakatlığı. O kemik ise ameliyat olmadan düzelmez ve ara ara ağrı yapar. Ama ne olursa olsun askerliğe ya da polisliğe engel olmaz.

Boksör kırığı genelde Knuckle denilen yerdir ya da burundur.

Senin kemik normal sakarlık sakatlığı. O kemik ise ameliyat olmadan düzelmez ve ara ara ağrı yapar. Ama ne olursa olsun askerliğe ya da polisliğe engel olmaz.
Yapma ya umarım öyle olmaz şuan herhangi bir ağrısı yok. Birde ameliyat olursak elimizin içine platin falan takıyorlarmı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Of fenaymış duvara vurma işi neyse iyileşir kırık sonuçta o dediklerin için sakat kalman lazım ve oynayamamanda çok normal iyileşene kadar oynayamazsın tabii ki bu işler böyle benimki alçıdan çıktı 1 ayı geçti anca tamam eski haline döndü gibi
Peki iyileştikten sonra oyun oynarken yani mouse çevirirken agrı falan oluyormu?

Son düzenleme:
Yapma ya umarım öyle olmaz şuan herhangi bir ağrısı yok. Birde ameliyat olursak elimizin içine platin falan takıyorlarmı?

Orası belki normal kaynayabilir belki platin takarlar. Platin taksalar bile büyük ihtimalle ufak bir şey takarlar. Onun da askerliğe engeli yok. Askerlik için kafanı yormana gerek yok yani, sen tedavini ol.

Peki iyileştikten sonra oyun oynarken yani mouse çevirirken agrı falan oluyormu?
Öyle küçük şeylerde olmazda bi poşet taşıma falan gibi şeylere müsait olmaz mesela hassas yani ama tabi senin iş farklı belki daha bile ciddi olabilir seninde derdin oyunmu bro bu arada iyileşsinde biran önce oyun oynıyım

Geri