Evrim Köşkü
80+
Katılıyorum.Yok var
Katılıyorum.Yok var
Bana bi sey olmaz hocam, raporluyum bensonu hapis hocam dikkat
Hocam Tr'de dışarıda yaşamanın hapisten pek farkı yok.sonu hapis hocam dikkat
Beler bıçaklayanların yanlış yaptığını söyleyenler çıksın. Forum kasıyor.
Şakasına yazdım bende doğru bulmuyorum. Kimse kimseyi durduk yere bıçaklayamaz.hocam çok hitler dinlediniz galiba
hocam tamam bizde gelmelerini istemiyoruz ama birilerinin hukuk dışı iş yapması bunu iyi yapmaz burası hukuk ülkesiMükemmel olmuş herkes böyle yaparsa korkar giderler.
Hocam bazı durumlarda bence bu olmalı, adamlar ülkeye kaçak giriyor şimdi senin kardeşini bicaklasalar kimin bıçakladığı belli olmayacak , adam tutuklanamayacak.hocam tamam bizde gelmelerini istemiyoruz ama birilerinin hukuk dışı iş yapması bunu iyi yapmaz burası hukuk ülkesi
dediğim gibi kavga nasıl oldu bilmiyoruz ama yine de bu normal bir olay değilHocam bazı durumlarda bence bu olmalı, adamlar ülkeye kaçak giriyor şimdi senin kardeşini bicaklasalar kimin bıçakladığı belli olmayacak , adam tutuklanamayacak.
Bizim burda devletin futbol sahası var , oraya bir tane suriyeli sokmuyorum.dediğim gibi kavga nasıl oldu bilmiyoruz ama yine de bu normal bir olay değil
hocam bende memnun değilim gelip böyle yapmalarından bizim insanlarımıza vs falan ama neyse bu olaylarda biter elbet.Bizim burda devletin futbol sahası var , oraya bir tane suriyeli sokmuyorum.
Siteyede aynı şekilde.
Böyle böyle gidecekler, gerekirse soykırım..