Boot edemiyorum yardım

Quiwick

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,272
B450 tomahawk max ii
Ssd min içinde windows 10 yüklü mbr biçimlendirilmis şekilde ama masaüstüne geçemiyorum nasıl seçeceğim nasıl ssd min içindeki windowsla boot edebilirim ?

B450 tomahawk max ii
Ssd min içinde windows 10 yüklü mbr biçimlendirilmis şekilde ama masaüstüne geçemiyorum nasıl seçeceğim nasıl ssd min içindeki windowsla boot edebilirim ?
BİOS'a delete tuşu ile gir. BİOS ana ekranında sağ altta CSM/UEFİ olucak onu CSM yapıp tekrar dene.

BİOS'a delete tuşu ile gir. BİOS ana ekranında sağ altta CSM/UEFİ olucak onu CSM yapıp tekrar dene.
Hocam parçaları yeni taktım anakart biosundayım zaten ordan ilerlemeyi bulamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Otomatik biosa atıyor

Hocam parçaları yeni taktım anakart biosundayım zaten ordan ilerlemeyi bulamadım

Otomatik biosa atıyor
Fotoğraf atar mısın? Ona göre yönlendireyim.

Hocam ssd nin içinde windows 10 yüklü oyunlarım flnda var

Ekler

• IMG-20220816-WA0000.jpg
    IMG-20220816-WA0000.jpg
    230.8 KB · Hit: 32
Bak sağ altta CSM/UEFİ var. CSM yazana bas. Sonra kaydedip çık.
Hocam csm yapıyorum esc basınca kaydet çık geliyor evet diyorum ama aynı yere geri atıyor ayar sıfirlanıyor

Oldu hocam kaydedince teşekkür ederim

Hocam csm yapıyorum esc basınca kaydet çık geliyor evet diyorum ama aynı yere geri atıyor ayar sıfirlanıyor

Oldu hocam kaydedince teşekkür ederim
Önemli değil. Bu arada RAM'lerinizin markası nedir? (Tam modeliyle)

Önemli değil. Bu arada RAM'lerinizin markası nedir? (Tam modeliyle)
crucial ballistix 3200mhz cl 16

Bundan

Hocam benim monitörüm eski vga to hdmı dönüştürücüsüyle kullanıyorum bios açmaya çalıştığımda ekran vermiyor bunu düzeltebilirmiyim
eski h55 anakartımda biosa girince ekran geliyordu

bios ekranı gelmediğinden xmp açamadım yarın tv ye bağlayıp açacağım.

crucial ballistix 3200mhz cl 16

Bundan

Hocam benim monitörüm eski vga to hdmı dönüştürücüsüyle kullanıyorum bios açmaya çalıştığımda ekran vermiyor bunu düzeltebilirmiyim
eski h55 anakartımda biosa girince ekran geliyordu

bios ekranı gelmediğinden xmp açamadım yarın tv ye bağlayıp açacağım.
RAM'ler XMP destekliyor. XMP 1 olarak açarsın. Bİlgisayar açılırken BİOS'a girme seçenekleri gelmeyip direk Windows'u mu açıyor yoksa gelip siyah ekran da mı kalıyor?

RAM'ler XMP destekliyor. XMP 1 olarak açarsın. Bİlgisayar açılırken BİOS'a girme seçenekleri gelmeyip direk Windows'u mu açıyor yoksa gelip siyah ekran da mı kalıyor?
Hocam del tuşuna basıp biosa girmeye çalıştığımda ekran siyah kalıyor ama bu sadece monitörümde oluyor tv ye bağladığımda biosa girebiliyorum

Hocam del tuşuna basıp biosa girmeye çalıştığımda ekran siyah kalıyor ama bu sadece monitörümde oluyor tv ye bağladığımda biosa girebiliyorum
İlginç dönüştürücü kaynaklı olabilir. Ben de dönüştürücü kullanmıştım fakat böyle bir problem yaşamamıştım.

Hocam bide şu arkadaki ışık sürekli yanıyor bir problem yaratırmı ?

Ekler

• WhatsApp Image 2022-08-16 at 03.00.36.jpeg
    WhatsApp Image 2022-08-16 at 03.00.36.jpeg
    235.8 KB · Hit: 12
Geri