BİOS'a delete tuşu ile gir. BİOS ana ekranında sağ altta CSM/UEFİ olucak onu CSM yapıp tekrar dene.B450 tomahawk max ii
Ssd min içinde windows 10 yüklü mbr biçimlendirilmis şekilde ama masaüstüne geçemiyorum nasıl seçeceğim nasıl ssd min içindeki windowsla boot edebilirim ?
Hocam parçaları yeni taktım anakart biosundayım zaten ordan ilerlemeyi bulamadımBİOS'a delete tuşu ile gir. BİOS ana ekranında sağ altta CSM/UEFİ olucak onu CSM yapıp tekrar dene.
Fotoğraf atar mısın? Ona göre yönlendireyim.Hocam parçaları yeni taktım anakart biosundayım zaten ordan ilerlemeyi bulamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Otomatik biosa atıyor
Bak sağ altta CSM/UEFİ var. CSM yazana bas. Sonra kaydedip çık.Hocam ssd nin içinde windows 10 yüklü oyunlarım flnda var
Hocam csm yapıyorum esc basınca kaydet çık geliyor evet diyorum ama aynı yere geri atıyor ayar sıfirlanıyorBak sağ altta CSM/UEFİ var. CSM yazana bas. Sonra kaydedip çık.
Önemli değil. Bu arada RAM'lerinizin markası nedir? (Tam modeliyle)Hocam csm yapıyorum esc basınca kaydet çık geliyor evet diyorum ama aynı yere geri atıyor ayar sıfirlanıyor
Oldu hocam kaydedince teşekkür ederim
crucial ballistix 3200mhz cl 16Önemli değil. Bu arada RAM'lerinizin markası nedir? (Tam modeliyle)
RAM'ler XMP destekliyor. XMP 1 olarak açarsın. Bİlgisayar açılırken BİOS'a girme seçenekleri gelmeyip direk Windows'u mu açıyor yoksa gelip siyah ekran da mı kalıyor?crucial ballistix 3200mhz cl 16
Crucial 8GB (1x8GB) Ballistix Siyah DDR4 3200MHz CL16 1.35V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Crucial 8GB (1x8GB) Ballistix Siyah DDR4 3200MHz CL16 1.35V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bundan
Hocam benim monitörüm eski vga to hdmı dönüştürücüsüyle kullanıyorum bios açmaya çalıştığımda ekran vermiyor bunu düzeltebilirmiyim
eski h55 anakartımda biosa girince ekran geliyordu
bios ekranı gelmediğinden xmp açamadım yarın tv ye bağlayıp açacağım.
Hocam del tuşuna basıp biosa girmeye çalıştığımda ekran siyah kalıyor ama bu sadece monitörümde oluyor tv ye bağladığımda biosa girebiliyorumRAM'ler XMP destekliyor. XMP 1 olarak açarsın. Bİlgisayar açılırken BİOS'a girme seçenekleri gelmeyip direk Windows'u mu açıyor yoksa gelip siyah ekran da mı kalıyor?
İlginç dönüştürücü kaynaklı olabilir. Ben de dönüştürücü kullanmıştım fakat böyle bir problem yaşamamıştım.Hocam del tuşuna basıp biosa girmeye çalıştığımda ekran siyah kalıyor ama bu sadece monitörümde oluyor tv ye bağladığımda biosa girebiliyorum