Uzun suredir bilgisayarı açmıyordum gelmis olabilir nasil yapacağımı araştırayım teşekkürlerbios güncellemesi yaptın mı?
İslemci 5900xişlemci nedir
ilk aldığın zaman açılmıyormuyduİslemci 5900x
Ekrana goruntu gelmeden biosu guncellememin bir yolu var mı
varİslemci 5900x
Ekrana goruntu gelmeden biosu guncellememin bir yolu var mı
İlk aldığımda herhangi bir problem yoktu rig kurdum laptopa gectim fakat laptopum bozuldu rigden bir tane ekran karti söktüm taktım suanda çalışmıyor yaklasik 2 ay once falan çalıştırmıştım en son bir onceki ekran kartimdan farkli bir ekran karti taktım sorun burda değildir diye düşünüyorumilk aldığın zaman açılmıyormuydu
ramları dene çıkar tak ekran kartını ikinci pcı express tak biİlk aldığımda herhangi bir problem yoktu rig kurdum laptopa gectim fakat laptopum bozuldu rigden bir tane ekran karti söktüm taktım suanda çalışmıyor yaklasik 2 ay once falan çalıştırmıştım en son bir onceki ekran kartimdan farkli bir ekran karti taktım sorun burda değildir diye düşünüyorum
İkisini de denedim hocam malesef olmadı simdi baska bir ekran karti deneyeceğimramları dene çıkar tak ekran kartını ikinci pcı express tak bi
Baska bir ekran karti taktığımda sorunsuz açıldı fakat ethernet kablosunu takınca bilgisayar kapanıyor sorun ne olabilir farkli bir ethernet kablosuyla da denedim yine ayni sorunu verdiİkisini de denedim hocam malesef olmadı simdi baska bir ekran karti deneyeceğim